Menu

Första femman & The Hints

Falkenberg

Tryckhallen I Hwitans Trädgård
lördag, 6 april 2019 kl:20:00

Kvällen kommer att bjuda på en konsert av Första femman med The Hints som förband. Båda banden spelar egenkomponerad musik i pop/rock-genren. Första femman spelar genomgående med texter på svenska medan The Hints framför sitt material på engelska.

Första femman är en nykomponerad grupp bestående av Lars Leijström (sång, gitarr), Bengt Karlsson (trummor), Hans Smeringe (bas), Amanda Smeringe (sång), Kenneth Jönsson (gitarr, sång) och David Arvidsson (klaviatur, sång), samtliga från Falkenberg.

De kommer att göra denna enda unika spelning den 6:e april till förmån för Cancerfonden. Låtarna som spelas är skrivna av Lars Leijström och arrangerade av Första femman.

För att hitta någon jämförelse och veta ungefär hur konserten kommer att låta så ligger sångerna relativt nära Lars Winnerbäck, fast utan hans politiska underton.

Alla texter är skrivna på svenska och utvalda från en diger lista med låtar som Lars Leijström har samlat på sig genom åren. Han började att komponera och skriva sånger i samband med att han flyttade från Dalarna till Halmstad i början av 80-talet. Till Halmstad flyttade han för att spela ishockey. Därav namnet Första femman.

The Hints kommer att starta kvällen. Ett mycket talangfullt band från Falkenberg. De kommer att göra en fantastiskt ”unplugged” spelning med egenkomponerad musik på engelska. The Hints träffades på Falkenbergs gymnasieskolas estetiska program med musik som inriktning.

Praktisk info:
Tryckhallen i Hwitans trädgård. Ingång via Ågatan.
Konserten startar kl. 20.00
Insläpp från kl. 19.30
Evenemangets längd: ca 1,5 h + 30 min förband
Åldersgräns: 15 år
Servering finns, man får ej ta med egen mat/dryck.

Datum / Tid

lördag, 6 april 2019 kl: 20:00

Plats

Falkenberg, Tryckhallen I Hwitans Trädgård

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

219kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad