Ronny Eriksson & Leo Holmberg - Blues Från Bakvattnet

Tryckhallen i Hwitans TrädgårdDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Ronny Eriksson & Leo Holmberg - Blues från Bakvattnet
Norrbottnisk blues med äkta vemod framförd av två av Norrbottens och Piteås mest namnkunniga musiker Ronny Eriksson, sångare, kompositör, texförfattare, roare, medlem i världsberömda folkpunkbandet Euskefeurat och råbluesiga Ramblin minds, tillsammans med Leo Holmberg, superb bluesgitarrist, också med i Ramblin minds.
Under årens lopp har Ronny Eriksson skrivit en massa låtar. Bara med Euskefeurat har det blivit elva album. Därtill tillkommer fyra skivor som han gjort tillsammans med pianisten Benneth Fagerlund och förutom det ytterligare tre album med bluesbandet Ramblin Minds.
Med en sådan låtskatt i bakfickan blir det ofta låtar som inte hinns med på spelningar. Nu kan det bli en intressant korsbefruktning av Ronnys låtar tillsammans med fantastiske bluesgitarristen Leo Holmberg.
Tillsammans utgör Leo och Ronny två bittra gubbar på gott humör som avser att bjuda på Blues från Bakvattnet under en stämningsfylld kväll.


Praktisk info:
Ingång till Tryckhallen via Ågatan. Medlemskort kan köpas via www.granstigen.se, kostar 150:-/år och då får man köpa biljetter till medlemspris.

Rullstols- samt ledsagarplatser bokas via Falkenbergs Turistinformation på telefon 0346-88 61 01.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-11-10 19:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: