Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

Inställt!
kl: 21:00

Liz Brasher Och Jesper Lindell

Tryckhallen i Hwitans TrädgårdDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Liz Brasher
Liz Brasher gör den amerikanska söderns musik på sitt eget vis. Rötterna i Dominikanska Republiken och Italien och barndomen i North Carolina skapade en alldeles speciell musikalisk grogrund — som placerar henne nånstans mellan garaget, kyrkan, baren, och sovrummet. Hon är en soulsångerska. En gitarr-rocker. En sekulär gospelsångerska och en värdig representant för hemstaden Memphis musikaliska smältdegel. I januari 2018 gjorde hon en kort turné i Sverige och tog publiken med storm. Sedan dess har hon släppt ett hyllat album på prestige-labeln Fat Possum och våren 2020 kommer hon äntligen tillbaka till Skandinaven!

Jesper Lindell
Ett stjärnskott som inte känns sprunget ur vårt lilla land! Så skrevs det om Jesper Lindells debut_EP och hyllningarna fortsatte när debutalbumet Everyday Dreams släpptes digitalt i maj 2019. Nu rullar tåget vidare, albumet kommer att släppas i världen via Natural Sounds.
Jesper Lindell kanske är en av vår moderna tids mest solklara stjärnskott.
Av Gaffa

Praktisk info:
Ingång till Tryckhallen via Ågatan. Medlemskort kan köpas via www.granstigen.se, kostar 150:-/år och då får man köpa biljetter till medlemspris.

Rullstols- samt ledsagarplatser bokas via Falkenbergs Turistinformation på telefon 0346-88 61 01.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-03-13 21:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: