Menu

Juljazz På Hwitan

Falkenberg

Tryckhallen i Hwitans Trädgård
lördag, 5 december 2020 kl:19:30

Juljazz på Hwitan (i Tryckhallen).

Hannah Svensson Kvartett med Klas Lindqvist
En unik julkonsert som tar lyssnaren med på en musikalisk resa med ett fantastiskt samspel, sväng, humor, en gnutta allvar, känsla och framförallt glimten i ögat.

Repertoaren rör sig mellan jazz, blues, visa och är baserad på gruppens egna julfavoriter med välkända julklassiker samt ett och annat jul-original. Hannah Svensson har med fem album i bagaget etablerat sig som en utav våra mest hyllade jazzsångerskor, på denna konsert har hon med sig en av landets finaste saxofonister, Klas Lindqvist. Tillsammans med den lysande pianisten Sven-Erik Lundeqvist och ett fantastiskt komp med Mattias Svensson – bas (medverkande i Jan Lundgren trio m.fl) och Paul Svanberg – trummor (medverkande i Lars Jansson trio m.fl) blir denna konsert någonting alldeles extra.
Juligare än såhär blir inte jazzen!

Filip Jers – Emil Ernebro – Magnus Nilsson
Följ med in i en musikvärld av toner från munspel, gitarr och fagott. På denna konsert får vi höra Filip Jers (munspel), Emil Ernebro (gitarr) och Magnus Nilsson (fagott), där de tillsammans framför egna arrangemang av klassiska Jul-låtar, samt tolkar bl.a. Svenska schlagerlåtar ifrån 30-40-talet! Missa inte möjligheten att få uppleva en fantastisk musikkväll med denna spännande konstellation!


Praktisk information:
* Plats: Tryckhallen i Hwitans trädgård i Falkenberg (ingång via Ågatan)
* Max 50 personer i publiken
* I biljetten ingår förrätt, varmrätt och de 2 konserterna
* Man sitter till bords i Tryckhallen under hela kvällen och placeras sällskapsvis.
Önskar man sitta med något speciellt sällskap kontakta Falkenbergs Turistinformation på telefon 0346-88 61 01 eller direkt till arrangören på telefon 0703-44 62 77.

Arrangör: Falkenbergs Jazz- & Bluesförening

Datum / Tid

lördag, 5 december 2020 kl: 19:30

Plats

Falkenberg, Tryckhallen i Hwitans Trädgård

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad