Menu

Rootsy Winter Fest -23

Falkenberg

Tryckhallen i Hwitans Trädgård
fredag, 3 februari 2023 kl:18:00

Rootsy Music, Rootsy Live Falkenberg och Granstigen Promotion kan efter pandemi-åren äntligen presentera Rootsy Winter Fest i Falkenberg. Ett syskon till Rootsy Summer Fest, lite mindre men lika bra!
Fredag och lördag 3-4 februari på Tryckhallen i Falkenberg, massor av bra musik, god mat och dryck och nya och gamla Rootsy-vänner. Vi ses i Falkenberg!


ROOTSY WINTER FEST 2023
Fredag 3 februari

LILY ARBOR
Duon Lily Arbor har varit spelat mycket på scener runt om i Sverige men även internationellt. Under våren 2022 följde de med det amerikanska bandet Cordovas på en Europaturne och i höstas släpptes äntligen deras debutalbum. Lily Arbor skapar varm, melodiös folkpop av bästa sort, på skiva och live!

THE MUKHERJEE DEVELOPMENT
Dansk/amerikan/indiern Oscar Mukherjee och hans vältrimmade band gjorde stor succe med sin vansinnigt snygga, solskensmättade indie-americana när de turnerade i Sverige hösten 2022. Nu tillbaka i Falkenberg på mångas begäran!

TEDDY AND THE ROUGH RIDERS
Teddy and the Rough Riders är ett band som musikälskare kan drömma våta drömmar om. US underground rock, country och gränslös 70-tals rock n roll i en enda salig röra. Ett klassiskt amerikanskt rockband, som kan låta som vilket band som helst som du älskat och samtidigt som något du aldrig hört tidigare.

JESPER LINDELL BAND
Jesper Lindell håller helt enkelt på att etablera sig som en av Europas hetaste artister på rock och soul-scenen! 2022 var ett hektiskt år med ett hyllat album och nästan 100 spelningar i Sverige och i Europa. Lägg därtill succeframträdande på TV och flera spellisteplaceringar på radio. Och såklart den magnifika succen på Rootsy Summer Fest i Falkenberg!


Praktisk info:
Ingång till Tryckhallen via Ågatan.

Rullstols- samt ledsagarplatser bokas via Falkenbergs Turistinformation på telefon 0346-88 61 01.

Arrangör: Granstigen Promotions / Rootsy Live

Datum / Tid

fredag, 3 februari 2023 kl: 18:00

Plats

Falkenberg, Tryckhallen i Hwitans Trädgård

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad