Menu

The Temperance Movement

Falkenberg

Tryckhallen
fredag, 27 oktober 2017 kl:21:00

The Temperance Movement är ett av världens bästa liveband. De har skapat en stark relation till Sverige och nära på varenda konsert har sålt ut och recensionerna har varit lysande. I oktober dyker de upp i Falkenberg!

Bandets resa sedan starten är spektakulär. I hemlandet England är TTM idag ett av de största rockbanden med de mest hängivna fansen. Förutom att bandet blivit utsett till bästa nykomling på Classic Rock Awards har de sålt ut legendariska Shepards Bush i London och en rad andra stora konserthus runt om i England.

Det är mycket amerikanskt och 70-tals doftande rock över The Temperance Movement. Referenser görs lätt till Rival Sons, Black Crowes och Blackberry Smoke. Men här finns också något som sticker ut från bandets Americana/Classic Rock. Likt andra brittiska band klart inspirerade av den amerikanska musikskatten, finns det ett låtskriveri som du sällan finner i USA. En känsla för pop, riff och refränger som på ett oförskämt sätt fångar lyssnaren och får den att stanna upp, lyssna och bli fans. Alla som gillar och vet var stora brittiska band som The Rolling Stones, Beatles, The Faces, Kinks, Mumford & Sons, The Clash och Primal Scream hittat sin inspiration, vet vad vi menar. TTM följer ett väl beprövat brittiskt framgångsrecept. Man tolkar och hyllar musiken man älskar och beundrar från USA, på ett sätt som både låter fantastiskt och på köpet lockar en jättepublik.

Praktisk info:
Ingång till Tryckhallen via Ågatan.
Rullstols- samt ledsagarplatser bokas via Falkenbergs Turistinformation på telefon 0346-88 61 01.

Datum / Tid

fredag, 27 oktober 2017 kl: 21:00

Plats

Falkenberg, Tryckhallen

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

275

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad