Menu

Doug Seegers

Falkenberg

Värdshuset Hwitans trädgård
fredag, 18 augusti 2017 kl:19:00

Biljetter till Doug Seegers, 2017 Falkenberg

Genom det populära programmet "Jills Veranda" mötte Doug Seegers svenska folket och han blev snabbt en av vår tids mest folkkära artister. Han är dessutom en av Sveriges flitigaste artister som på tre år hunnit med över 200 konserter och 4 album. I nysläppta albumet "Doug Seegers sings Hank Williams" hyllar Doug ikonen Hank Williams som alltid varit en stor inspirationskälla.

Hank Williams dog samma år som Doug Seegers föddes. Men trots att de nästa avlöste varandra här på jorden, går det inte att överskatta Hank Williams betydelse. Inte bara för Doug Seegers utan för amerikansk populärmusik i stort. Han är inte bara countrymusikens störste legendar, hans popularitet gick långt utöver alla genre-begränsningar. En svensk parallell skulle kunna vara Evert Taube. Om inte alla så i alla fall väldigt många kan sjunga några Taube-strofer eller nynna på några låtar. Och på samma sätt är det med Hank Williams i USA och många andra delar av världen.

Detta är ett drömprojekt för Doug Seegers, som egentligen inte har någon annan ambition än att sprida Hank Williams låtskatt till en ny publik.

Datum / Tid

fredag, 18 augusti 2017 kl: 19:00

Plats

Falkenberg, Värdshuset Hwitans trädgård

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

320

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad