Menu

I Juletid 2016

Falkenberg

Vinbergs Kyrka
fredag, 25 november 2016 kl:16:00

Obs! Fr.om v. 35 flyttas försäljningen över till Venuepoint och man bokar via www.visitfalkenberg.se eller ringer till Falkenbergs Turistinformation på telefon 0346-88 61 01.

Välkommen till I Juletid – Sveriges största julturné
För fjortonde året i rad bjuder Magnus Johansson och Marcus Ubeda in till ett stämningsfullt julfirande. I år med specielle gästen Christer Sjögren! Christer Sjögren behöver egentligen ingen närmare presentation, men hans engagemang inom inte minst julmusik och andlig musik borgar för en julkonsert utöver det vanliga! Medverkar gör även Gospel Bliss.

I Juletid i år är större än någonsin, närmare 60 konserter i framförallt kyrkor kommer det bli runtom i landet. Närheten till publiken och julglädje är centralt i en I Juletid-konsert, och inte minst närheten är något som omvittnat särskiljer I Juletid.
Som vanligt när det gäller I Juletid bjuds det på traditionell julmusik och Christer kommer framföra en rad personliga favoriter som garanterat värmer hjärtat med julnostalgi.
Lägg därtill Magnus trumpet och Marcos vackra arrangemang, så fyller julstämningen varje vrå i kyrkorummet. I vanlig ordning medverkar även lokala körer och musiker.

Vinbergs Kyrka kl. 16.00. Insläpp från kl. 15.00. Onumrerade platser. Längd ca 90 min, ingen paus. Barn som sitter i knä medföljer gratis (behöver ingen biljett). Ledsagare går in gratis, bokas via Falkenbergs Turistinformation på telefon 0346-88 61 01.

Arrangör: Billy Heil Management

Vinbergs kyrka är en kyrkobyggnad som tillhör Vinberg-Ljungby församling i Göteborgs stift. Kyrkan ligger utanför Falkenberg.


En tidigare kyrka på platsen var uppförd på medeltiden. Nuvarande kyrka uppfördes efter ritningar av arkitekt Adrian C. Peterson och invigdes 1899 av biskop Edvard Herman Rodhe. Den är uppförd som en korskyrka i nygotisk stil. Byggnaden består av långhus med kor i öster och torn i väster. I ett kyrkfönster finns tetragrammet JHWH.

Datum / Tid

fredag, 25 november 2016 kl: 16:00

Plats

Falkenberg, Vinbergs Kyrka

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

320kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad