Menu

Jesus Christ Superstar

Falkenberg

Vinbergs Kyrka
fredag, 30 mars 2018 kl:18:00

Musikalen Jesus Christ Superstar med Ola Salos svenska översättning framförs i Vinbergs kyrka där kyrkans unika möjligheter utnyttjas på smarta sätt. Maria spelas av Hanna Nylin, Jesus av Anton Sjöberg och Judas av Thomas Jönsson. Bland övriga medverkande finns Leon Sigurdsson, Zackarias H. Sjöberg, Caroline Klintefjord, Jörgen Sonemalm, Ing-Marie Sieker och Micael Stålbom. Gospel Bliss framför all körsång och de mindre namnlösa rollerna. Bandet består av Anders Börjesson på kyrkorgel, Martin Lindholm på gitarr, Anders Nygren, trummor och Daniel Albertsson bas. Mats Börjesson spelar piano och är kapellmästare/dirigent.

Praktisk info:
Numrerade rader, sedan valfri placering på raden.
Insläpp ca 45 minuter innan start
Längd: ca 100 min
Paus: en kortare bensträckare
Ingen servering finns på plats

Vinbergs kyrka är en kyrkobyggnad som tillhör Vinberg-Ljungby församling i Göteborgs stift. Kyrkan ligger utanför Falkenberg.


En tidigare kyrka på platsen var uppförd på medeltiden. Nuvarande kyrka uppfördes efter ritningar av arkitekt Adrian C. Peterson och invigdes 1899 av biskop Edvard Herman Rodhe. Den är uppförd som en korskyrka i nygotisk stil. Byggnaden består av långhus med kor i öster och torn i väster. I ett kyrkfönster finns tetragrammet JHWH.

Datum / Tid

fredag, 30 mars 2018 kl: 18:00

Plats

Falkenberg, Vinbergs Kyrka

Karta (Google)

Typ

Musikal

Kostnad

60kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad