Menu

I Juletid 2019

Falkenberg

Vinbergs Kyrka
fredag, 29 november 2019 kl:15:00

I Juletid lanserar nya stjärnan Debbie Louise!

I årets upplaga av I juletid kommer publiken få nöjet att knyta bekantskap med ett helt nytt ansikte. Men Debbie Louise är dock långt ifrån någon nybörjare i branschen. Även om årets version av I juletid blir Debbies riktiga debut i de här sammanhangen, så har hon redan fått känna på hetluften när hon under tidigare I Juletid-upplagor med kort varsel fått hoppa in som vikarie för Elisa Lindström (2014) och nu senast Christer Sjögren. Inhopp där hon med sin stora röst och personlighet charmade publiken. Men nu ser hon fram emot att ta ordinarie plats längst fram i rampljuset och sprida glädje och julefrid.
Liksom tidigare år är givetvis Magnus Johansson och Marcos Ubeda med som vanligt, samt Gospel Bliss under ledning av Mats Börjesson.

Praktisk info:
Onumrerade platser i Vinbergs Kyrka
Insläpp från kl. 14.00
Evenemangets längd: ca 90 min, ingen paus
Barn som sitter i knä medföljer gratis (behöver ingen biljett)
Handikapplatser bokas via Falkenbergs Turistinformation på telefon 0346-88 61 01

Arrangör: Billy Heil Management

Vinbergs kyrka är en kyrkobyggnad som tillhör Vinberg-Ljungby församling i Göteborgs stift. Kyrkan ligger utanför Falkenberg.


En tidigare kyrka på platsen var uppförd på medeltiden. Nuvarande kyrka uppfördes efter ritningar av arkitekt Adrian C. Peterson och invigdes 1899 av biskop Edvard Herman Rodhe. Den är uppförd som en korskyrka i nygotisk stil. Byggnaden består av långhus med kor i öster och torn i väster. I ett kyrkfönster finns tetragrammet JHWH.

Datum / Tid

fredag, 29 november 2019 kl: 15:00

Plats

Falkenberg, Vinbergs Kyrka

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad