Menu

I Vintertid - En Stämningsfull Julkonsert

Falkenberg

Vinbergs Kyrka
torsdag, 12 december 2019 kl:19:00

Anders Berglund kommer under november-december ge sig ut på en omfattande julturné i kyrkor och konsertsalar runt om i Sverige. Med sig har han stjärnviolinisten Christian Svarfvar samt Falkenbergs egen musikalstjärna Emmi Christensson!

Anders Berglund är en av Sveriges ledande musikprofiler sedan närmare 50 år. Han har dirigerat så gott som alla svenska symfoniorkestrar och var även dirigent för Melodifestvalen under många år, samt medverkade i ”Så ska det låta” i över hundra program.
Christian Svarfvar är en av Sveriges och kanske Europas främsta violinister. Med examen från Kungl. Musikhögskolan och Juilliard School of Music i New York skördar han framgångar var han än kommer. Nu senast i en inspelning med London Philharmonic Orchestra.
Emmi Christensson har med sin röst förtrollat publiken i musikaler såsom Sound of Music, West Side story, Les Miserables och framför allt som Christine i Fantomen på Operan. En roll hon gjorde två år på West End i London och ett år på Cirkus i Stockholm.

- Vi kommer att bjuda på julens allra vackraste musik, försäkrarEmmi Christensson, blandat med hits från musikalvärlden, musik av Benny Andersson, filmmusik, med mera.

Praktisk info:
Konserten startar kl. 19.00
Helt numrerat i kyrkan! De 3 raderna längst fram är stolar framför ordinarie bänkar.
Insläpp från kl. 18.30.
Evenemangets längd: ca 90 min, ingen paus.
Barn som sitter i knä medföljer gratis

Rullstolsplats bokas via Falkenbergs Turistinformation på telefon 0346-88 61 01. Det medföljer 1 ledsagare gratis på rullstolsbiljetten.

Arrangör: Ace Music / Billy Heil Management

Vinbergs kyrka är en kyrkobyggnad som tillhör Vinberg-Ljungby församling i Göteborgs stift. Kyrkan ligger utanför Falkenberg.


En tidigare kyrka på platsen var uppförd på medeltiden. Nuvarande kyrka uppfördes efter ritningar av arkitekt Adrian C. Peterson och invigdes 1899 av biskop Edvard Herman Rodhe. Den är uppförd som en korskyrka i nygotisk stil. Byggnaden består av långhus med kor i öster och torn i väster. I ett kyrkfönster finns tetragrammet JHWH.

Datum / Tid

torsdag, 12 december 2019 kl: 19:00

Plats

Falkenberg, Vinbergs Kyrka

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad