Menu

I Vintertid - en stämningsfull jul

Falkenberg

Vinbergs Kyrka
lördag, 10 december 2022 kl:15:00

I Vintertid – en stämningsfull julkonsert

Alltmer populära konstellationen ACE - Anders Berglund, Christian Svarfvar och Emmi Christensson – ger sig för tredje året ut på julturne.

Anders Berglund är en av Sveriges ledande musikprofiler sedan närmare 50 år. Han har dirigerat så gott som alla svenska symfoniorkestrar och var även dirigent för Melodifestivalen under många år, samt medverkade i ”Så ska det låta” i över hundra program.

Emmi Christensson har med sin röst förtrollat publiken i musikaler såsom Sound of Music, West Side Story, Les Miserables och framför allt som Christine i Fantomen på Operan. En roll hon gjorde två år på West End i London och ett år på Cirkus i Stockholm.

Christian Svarfvar är en av Sveriges och kanske Europas främsta violinister. Med examen från Kungl. Musikhögskolan och Juilliard School of Music i New York skördar han framgångar var han än kommer. Nu senast i en inspelning med London Philharmonic Orchestra.

- Vi kommer att bjuda på julens allra vackraste musik, försäkrar Anders Berglund, blandat med hits från musikalvärlden, musik av Benny Andersson, filmmusik, med mera.


Praktisk info:
Onumrerade platser i Vinbergs Kyrka
Insläpp från kl. 14.00
Evenemangets längd: ca 90 min, ingen paus

Handikapplatser bokas via Falkenbergs Turistinformation på telefon 0346-88 61 01

Arrangör: ACE Music & Billy Heil Management

Vinbergs kyrka är en kyrkobyggnad som tillhör Vinberg-Ljungby församling i Göteborgs stift. Kyrkan ligger utanför Falkenberg.


En tidigare kyrka på platsen var uppförd på medeltiden. Nuvarande kyrka uppfördes efter ritningar av arkitekt Adrian C. Peterson och invigdes 1899 av biskop Edvard Herman Rodhe. Den är uppförd som en korskyrka i nygotisk stil. Byggnaden består av långhus med kor i öster och torn i väster. I ett kyrkfönster finns tetragrammet JHWH.

Datum / Tid

lördag, 10 december 2022 kl: 15:00

Plats

Falkenberg, Vinbergs Kyrka

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad