Menu

Lagwagon

Göteborg

Pustervik
tisdag, 2 augusti 2022 kl:19:00

KB West presenterar
Lagwagon
Tisdag 2 aug 2022
Entré: 19:00
På scen: 20:00
På grund av rådande omständigheter med anledning av coronaviruset har Lagwagon bestämt sig att flytta fram sommarens Europaturné till 2022. Konserten på Pustervik i Göteborg kommer nu att äga rum den 2 augusti 2022.
Det amerikanska punkbandet slog igenom ordentligt 1994 med deras andra album ”Trashed” och hitlåten ”Island of Shame”. Senast de var i Göteborg för hela 12 år sedan, gjorde de en bejublad show på West Coast Riot!
Kaliforniska Lagwagon kan stoltsera med 30 år i branschen, och släppte sitt debutalbum ”Duh” redan 1992. Efter sjunde albumet ”Resolve” 2005 tog det nio år innan plattan ”Hang” kom 2014, ett lite mörkare album vilket behandlade tunga ämnen som förlust, svek, åldrande och miljöförstörelse. Även om de inte släppte plattor under nio år, fortsatte de att turnera intensivt och deras frontfigur Joey Cape släppte även egenproducerad musik som soloartist. Förra året kom den efterlängtade diamanten ”Railer”, som mötts av strålande recensioner av såväl kritiker som fans.
Efter 12 år är vi väldigt glada att återigen kunna hälsa Lagwagon välkomna till Göteborg. Underhållningsmätaren kommer att slå i taket när bandet intar Pustervik i sommar!


Pustervik har sedan 20-talet varit en del av Göteborgs nöjes- och kulturliv. Under de första 70 åren huserade här biograferna Järntorgsbiografen, Rialto och Prisma och sedan 90-talet har det varit teaterscen. Nationalteatern drev verksamheten några år innan Pusterviksteatern tog över lokalerna och använde dem som en av Sveriges främsta gästspelsscener. Vid sidan av teatern har Pusterviksbaren de senaste tio åren under drift av Lotten varit en av landets ledande scener för konserter och klubbar. Nu drivs lokalerna ansvarsfullt vidare med ett brinnande engagemang för mötesplatsen, musiken och scenen.

Datum / Tid

tisdag, 2 augusti 2022 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Pustervik

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

325

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad