Menu

Vintage Trouble

Göteborg

Pustervik
fredag, 5 augusti 2022 kl:19:00

Pustervik Presenterar:
Vintage Trouble
Pustervik
Datum: 5 augusti 2022
Biljettpris ordinarie: 295 + service
Åldersgräns: 18 år
Entré från: 19.00
På scen: 20.00
Ända sen starten 2010 har Vintage Trouble varit en av rock ´n rollens bäst bevarade hemligheter och har skapat sig ett gott rykte på deras internationella turnéer i världens alla hörn. Bandet blandar flådig rock, souldoftande blues, R&B och pop och presenterar detta i en stöddig och välskräddad kostym.
Kvartetten består av Ty Taylor (sång), Nalle Colt (gitarr), Rick Barrio Dill (bas) och Richard Danielson (trummor) och har hittills hunnit med 3000 spelningar i 30 länder. Bandet har supportat storheter som The Who, The Rolling Stones, AC/DC, Lenny Kravitz och Bon Jovi för att nämna ett fåtal.
Biljetter ute nu!


Pustervik har sedan 20-talet varit en del av Göteborgs nöjes- och kulturliv. Under de första 70 åren huserade här biograferna Järntorgsbiografen, Rialto och Prisma och sedan 90-talet har det varit teaterscen. Nationalteatern drev verksamheten några år innan Pusterviksteatern tog över lokalerna och använde dem som en av Sveriges främsta gästspelsscener. Vid sidan av teatern har Pusterviksbaren de senaste tio åren under drift av Lotten varit en av landets ledande scener för konserter och klubbar. Nu drivs lokalerna ansvarsfullt vidare med ett brinnande engagemang för mötesplatsen, musiken och scenen.

Datum / Tid

fredag, 5 augusti 2022 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Pustervik

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

295

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad