Menu

Toy Dolls (UK)

Göteborg

Pustervik
onsdag, 18 maj 2022 kl:17:00

Showdown & Aeternum Concerts presenterar


TOY DOLLS (UK)
När Toy Dolls började spela 1979 så avfärdade den snofsiga brittiska pressen dom som ett skämt. Det här guldgänget firade 40 år som artister förra året. De har hunnit med att spotta ur sig 13 studioalbum, flera live-plattor samt hållt ett högt tempo med turnérandet världen över. Så vad säger man?
"Skrattar bäst som skrattar sist" känns som ett väldigt passande talesätt. IN YOUR FACE - british music press, sådeså!


Toy Dolls har lyckats med den makalösa bedriften att blanda humor och punk och på något sätt komma undan med det! Hur dom har lyckats med den bedriften är det inte många som vet, men om man spelar klassiker som ”Nellie the elephant”, ”Dig That Groove", och ”Harry Cross" m.m. så brukar de flesta festdeltagarna skina upp.


Är du själv till åren så var du väl med på Augustibuller 2007 och såg Toy Dolls?
Om så är fallet så vet du att detta inte är något att tveka på.


SUPPORT PRESENTERAS SENARE.
DJ: TBA
TOY DOLLS (UK) + SUPPORT
Onsdag 18/5
Pustervik
Dörrar: 19.00
Biljetter finns ute nu via tickster.


Pustervik har sedan 20-talet varit en del av Göteborgs nöjes- och kulturliv. Under de första 70 åren huserade här biograferna Järntorgsbiografen, Rialto och Prisma och sedan 90-talet har det varit teaterscen. Nationalteatern drev verksamheten några år innan Pusterviksteatern tog över lokalerna och använde dem som en av Sveriges främsta gästspelsscener. Vid sidan av teatern har Pusterviksbaren de senaste tio åren under drift av Lotten varit en av landets ledande scener för konserter och klubbar. Nu drivs lokalerna ansvarsfullt vidare med ett brinnande engagemang för mötesplatsen, musiken och scenen.

Datum / Tid

onsdag, 18 maj 2022 kl: 17:00

Plats

Göteborg, Pustervik

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

350

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad