Menu

Johnossi

Göteborg

Pustervik
onsdag, 8 mars 2023 kl:19:00

Frihamnen Event & United Stage presenterar:
JOHNOSSI
Pustervik
8 Mars 2023
Åldersgräns: 18 år
På scen: 20.00
Så Mycket Bättre-aktuella Johnossi drar ut på stor Sverigeturné
Ett av Sveriges bästa liveband och tillika Så Mycket Bättre-aktuella Johnossi dra ut på stor Sverigeturné med start på Cirkus i Stockholm den 22 Februari.
Hyllade Grammis- och P3 Guld vinnande rockduon släppte tidigare i år sitt sjunde album ”Mad Gone Wild” och spelade på både svenska festivaler, Kalas-turnén
samt en lång Europaturné i somras. Detta är dock den första svenska klubbturnén sedan senaste albumet släpptes. Som förband tar de med sig nya artisten
Boy Destroy. Biljetterna släpps på onsdag 23 November kl 10.00.
Sångaren John Engelbert gjorde nyligen sin entré i TV4 programmet Så Mycket Bättre och tog både de andra medverkande artisterna och TV-publiken med storm.
Johnossis första tolkning ”Anxious Angel” (original av Maja Francis) gick direkt in på Spotify Topp 50 listans 3:e plats och hyllades av recensenterna.
Det kommer ytterligare flera nya tolkningar från Johnossi parallellt som Darin är på väg att få en hit med sin Så Mycket Bättre tolkning av Johnossi stora låt ”What´s The Point"
Johnossi gjorde sin första turné som förband till Soundtrack of Our Lives redan 2004 och har sen dess tagit sin enorma scenenergi och högoktaniga liveshow världen runt.
Nu ser de fram emot att få möta sin stora svenska publik igen:

”Vi trivs som allra bäst på scen och att ge allt vi har för vår publik. Längtar efter att återigen vända upp och ner på dygnet i ett par månader... Som förband tar vi denna gång
med oss vår polare Boy Destroy."

Om Boy Destroy
Göteborgaren Boy Destroy debuterade våren 2021 med sin internationellt hyllade ”Warpaint EP”. Han är en modern artist som flyter ganska fritt mellan genrer som alt-rock, punk pop och en del hiphop.
Släppte alldeles nyligen sin nya singel ”Left Handed”.

Pustervik har sedan 20-talet varit en del av Göteborgs nöjes- och kulturliv. Under de första 70 åren huserade här biograferna Järntorgsbiografen, Rialto och Prisma och sedan 90-talet har det varit teaterscen. Nationalteatern drev verksamheten några år innan Pusterviksteatern tog över lokalerna och använde dem som en av Sveriges främsta gästspelsscener. Vid sidan av teatern har Pusterviksbaren de senaste tio åren under drift av Lotten varit en av landets ledande scener för konserter och klubbar. Nu drivs lokalerna ansvarsfullt vidare med ett brinnande engagemang för mötesplatsen, musiken och scenen.

Datum / Tid

onsdag, 8 mars 2023 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Pustervik

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

395

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad