Menu

Raised Fist

Göteborg

Pustervik
lördag, 11 mars 2023 kl:19:00

Pustervik Presenterar:
Raised Fist
Pustervik
Lördag 11 mars 2023
Åldersgräns: 18 år
Det är i Norrland hyllade Raised Fist skriver sin unika musik som har starka rötter i hardcore, punk, metal och rock. Från starten har de gått sin helt egna väg och är idag en av våra största musikexporter inom hård musik. Det framstående musikmagasinet Kerrang! satte huvudet på spiken i sin beskrivning av bandet: “Too many hardcore heroes have traded middle-finger-in-the-air individuality for anonymous mediocrity. Not so Raised Fist. There’s an infectious quirkiness about the Swedish quintet surely ingrained by the endless summer days and winter nights on the verge of the Arctic Circle.”
Luleåbandet har sedan debuten 1998 släppt sex album och nu har nya albumet ”Anthems” släppts under Epitaph Records som även representerar svenska Refused och Millencolin i USA. De har turnerat världen över med sina explosiva och prisvinnande liveframträdanden och i februari är det svenskarnas tur att ännu en gång få de detta live!

Pustervik har sedan 20-talet varit en del av Göteborgs nöjes- och kulturliv. Under de första 70 åren huserade här biograferna Järntorgsbiografen, Rialto och Prisma och sedan 90-talet har det varit teaterscen. Nationalteatern drev verksamheten några år innan Pusterviksteatern tog över lokalerna och använde dem som en av Sveriges främsta gästspelsscener. Vid sidan av teatern har Pusterviksbaren de senaste tio åren under drift av Lotten varit en av landets ledande scener för konserter och klubbar. Nu drivs lokalerna ansvarsfullt vidare med ett brinnande engagemang för mötesplatsen, musiken och scenen.

Datum / Tid

lördag, 11 mars 2023 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Pustervik

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

350

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad