Menu

Thomas Stenström Extra #3

Göteborg

Pustervik
onsdag, 4 januari 2023 kl:19:00

Blixten & Co Presenterar:
Thomas Stenström
Pustervik
Datum: 4 januari 2022 Nytt Datum! - OBS Flyttas till 4 januari 2023
Biljettpris ordinarie: 395 + service
Åldersgräns: 18 år
Entré från: 19.00
Konsertlokal öppnar: 19.00
På scen: 20.00
Thomas Stenström är en av Sveriges mest uppskattade artister och har under sin relativt korta musikkarriär redan belönats med P3 Guld- och Grammisnomineringar och priser för sina alster. 
Sedan genombrottet med singeln “Slå mig hårt i ansiktet” och albumet Fulkultur 2014, har Uddevallas stolthet Thomas Stenström släppt två fullängdare och tagit Sveriges livescener med storm. Efter en kortare tids tystnad var Thomas Stenström tillbaka med besked 2019 – och året skulle knappast lämna mycket övrigt att önska. En fullspäckad release- och turnékalender mynnade ut i EP:n ”Uddevalla dreamer, del 1”, plattan ”Dreamer” och närapå 30 gig runt om i landet. Efter en intensiv sommarturné var det med singeln ”Nån Annan” som upptakten inför albumsläppet ”Dreamer” drog igång.
Kort sagt – 2019 var Thomas Stenströms år. Mängder av musik släpptes, konsertlokaler sattes i gung och Gröna Lund fylldes till brädden. Den 6 och 7 december satte Thomas Stenström punkt för vår-, sommar- och höstturnén med två gig i hemstaden Uddevalla till ett hejdundrande publiktryck och hyllningar både från press och publik. ”Stenström gav Uddevalla bästa kicken i stan”, skrev Bohusläningen.
Under coronapandemins livepaus har Stenström producerat nytt material och september 2021 släpps femte albumet “SPRING BABY SPRING”. Första singeln från plattan “Det är nog aldrig för sent för oss två” visar att Thomas Stenström har hittat hem i ett nära sound där han lyser igenom som allra bäst. På det kommande albumet får instrumenten, texterna och melodierna ta sin tydliga plats.
Thomas Stenström har också hittat hem hos hela svenska folket och beviset på det är hans medverkan i årets Så mycket bättre jämte artister som Cherrie, Peter Jöback, Daniel Adams-Ray och Moonica Mac. 
“Ibland händer ingenting och ibland allt samtidigt. Känns otroligt att på samma år få släppa en ny skiva och åka till Gotland för och tolka några av Sveriges främsta artister. Spring baby spring, håll festen vid liv, när pandemin lägger sig ska jag spela tills dom drar pluggen i varenda stad där det finns en scen."
– Thomas Stenström

Pustervik har sedan 20-talet varit en del av Göteborgs nöjes- och kulturliv. Under de första 70 åren huserade här biograferna Järntorgsbiografen, Rialto och Prisma och sedan 90-talet har det varit teaterscen. Nationalteatern drev verksamheten några år innan Pusterviksteatern tog över lokalerna och använde dem som en av Sveriges främsta gästspelsscener. Vid sidan av teatern har Pusterviksbaren de senaste tio åren under drift av Lotten varit en av landets ledande scener för konserter och klubbar. Nu drivs lokalerna ansvarsfullt vidare med ett brinnande engagemang för mötesplatsen, musiken och scenen.

Datum / Tid

onsdag, 4 januari 2023 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Pustervik

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

395

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad