Menu

Melodifestivalen 2020 Genrep Matiné

Göteborg

Scandinavium
lördag, 8 februari 2020 kl:13:45

Titta gärna under fliken ”Övrig info” här nedanför för praktiskt information inför ditt köp och besök.

Att få uppleva denna musikfest live är en alldeles extravagant upplevelse! Vi vet sedan tidigare att matinéföreställningarna på lördagarna blir en fantastisk fest för barnfamiljen, fredagarnas genrep är bästa sättet för de som vill se bidragen först av alla och att få uppleva själva TV-sändningen på plats i arenan, det är något alldeles speciellt.

Glöm inte att ladda ner den officiella appen för Melodifestivalturnén: Melfest Live. Via appen får du följa hela turnén på nära håll, se exklusiva artistklipp från backstage och ta del av erbjudanden från våra sponsorer. Du har också möjlighet att uppgradera din biljett här. Melfest Live finns att ladda ner kostnadsfritt på Google Play eller Appstore.

Utöver ordinarie biljetter finns det ett VIP-paket, som heter Stjärnpaketet. Det inkluderar bland annat early entry till arenan och de allra bästa platserna längst framme vid scen.

Läs mer och köp ditt VIP-paket här:
Lördag matinérep: a target=_blankhref=http://www.ticketmaster.se/event/561715Lrdag matinérep/a
Lördag sändning: a target=_blankhref=http://www.ticketmaster.se/event/561727Lrdag sändning/a

Vi får komplettera med länkarna när VIP-uppläggen är klara

bBarnrabatt finns på genrepen/b
Detta är en TV-produktion, vilket innebär att kameror, fotografer och annan teknisk utrustning finns inom synfältet från samtliga platser i arenan.

Till deltävlingarna, andra chansen och finalen är maxkvoten 6 biljetter per person. För genrepen finns det ingen maxkvot.

Överskrivs detta antal, eller om falska kunduppgifter används, förbehåller vi oss rätten att makulera dessa bokningar.

Obs! Vi avråder starkt från att köpa biljetter i andra hand. Vi kan inte garantera att de biljetterna är äkta, och du betalar ofta ett högre pris.

Titta gärna under fliken ”Övrig info” här nedanför för praktiskt information inför ditt köp och besök

Scandinavium är en inomhusarena i Göteborg, som invigdes den 18 maj 1971 och byggdes ut 1991. Publikkapacitet är 12 044 personer vid sportevenemang och drygt 14 000 personer vid till exempel konserter. Publikrekordet vid ishockey är 14 044. Ishockeylaget Frölunda HC har Scandinavium som sin hemmaarena.


Scandinavium ligger centralt i Göteborg på Skånegatan, eller stadens Evenemangsstråk som lokalpolitikerna föredrar att kalla gatan med omnejd. I närheten finns även Ullevi, Svenska Mässan, Filmstaden Bergakungen, Universeum, Världskulturmuseet och Liseberg. Inne i arenan finns det många restauranger och andra butiker där det säljs korv, läsk och godis. Under Frölundas hemmamatcher finns också flera souvenirbutiker och lottförsäljningsstånd.


Melodifestivalens deltävlingar har arrangerats i Scandinavium flera gånger de senaste åren (2003-2015). Dessutom har Scandinavium stått som värd för Eurovision Song Contest 1985. Här har artister och grupper som Fame, Shirley Clamp, Alcazar, Pandora, Anne-Lie Rydé, E-type, Nordman och The Ark tävlat om en finalplats i Globen.

Datum / Tid

lördag, 8 februari 2020 kl: 13:45

Plats

Göteborg, Scandinavium

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad