Menu

Världens hemligaste rum

Gävle

Andreassalen, Andersberg
fredag, 1 november 2024 kl:11:00

En musikdramatisk berättelse med sång och dans för barn i åldrarna 3–5 år. Om att vara stor och modig men ändå liten och rädd och om att öppna en dörr och hitta ett äventyr.
I föreställningen reser barnet, pappan och tygdjuren till farfar som bor långt bort i en annan stad. Hemma hos farfar finns många dörrar, man får öppna alla utom en. Den hemliga dörren är det förbjudet att gå in i! Barnet vill gärna kika in i alla rummen och se vad som finns där. Men när pappa försvinner ut för att gå på kvällskalas, tappar barnet lusten att upptäcka något mer hemma hos farfar. Tyghunden däremot går inte att stoppa, den har nosat sig till äventyr. Kom och hjälp till ropar den och sliter upp en av dörrarna, den med en blå snäcka. Och plötsligt är de ute på havet.
– Att göra en föreställning för förstagångsbesökare är en särskild ära. Då vill jag göra mitt allra bästa så det blir ett besök till och kanske ett till, med en livslång vänskap med teatern. Musiken i föreställningen ser jag som ett bonusspråk, den talar det som sägs mellan raderna. Och när dessutom texten sjungs som här, ja då kallar jag det opera, säger Linda Mallik, regissör


Världens Hemligaste Rum
2024-09-28 14:00:00
Sverige, ALFTA, Byagården Runemo

Datum / Tid

fredag, 1 november 2024 kl: 11:00

Plats

Gävle, Andreassalen, Andersberg

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

0kr - 100

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad