Stäng reklam
Menu

Standup Med Elin Almen & Tobias Persson

Gävle

Kabare
torsdag, 17 oktober 2024 kl:20:00

Standup torsdag på kabare varje torsdag! 
Första komiker på scen 20:00! 
För fri entre boka middagsbord på 026-30099
Jörgen Sjöberg – Komiker & konferencier
Jörgen är idag en av Norra Brunns mest anlitade komiker vars humor passar vid alla tillfällen. Hans snabba tempo och energiska stil och kroppsspråk fångar alltid publiken. Hans bakgrund som reseledare gör att han gärna skojar om möten med människor och de situationer som då uppstår. Jörgen är också flitigt bokad som konferencier på olika företagsevent och galor.

Elin Almen
Elin är en komiker med många strängar på sin lyra. Mest känd är hon nog för sina väldigt roliga och vågade reportage i Svenska Nyheter, men även som programledare i Sveriges Radio. Elins standupstil är rapp, rolig och med massor av improvisation. Varje föreställning är unik och Elins förmåga att locka publiken till skratt är imponerande.2020 och 2022 var Elin nominerad till Årets kvinnliga komiker vid svenska standupgalan.


Tobias Persson
I över 20 år har Tobias jobbat som standupkomiker, föreläsare och konferencier. Hans aldrig sinande energi, lekfullhet och inkluderande stil med underfundig humor gör att Tobias aldrig gör någon besviken. Hans improvisationsförmåga tillhör den allra bästa i Sverige, vilket gör varje föreställning är unik och inget man glömmer i första taget.

Datum / Tid

torsdag, 17 oktober 2024 kl: 20:00

Plats

Gävle, Kabare

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

150

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad