Stäng reklam
Menu

Standup Med Ami Pauli Hallberg & Adde Malmberg

Gävle

Kabare
torsdag, 10 oktober 2024 kl:20:00

Standup torsdag på kabare! 
Första komiker på scen 20:00!

Boka middagsbord för fri entre på 026-30099
Jörgen Sjöberg – Komiker & konferencier
Jörgen är idag en av Norra Brunns mest anlitade komiker vars humor passar vid alla tillfällen. Hans snabba tempo och energiska stil och kroppsspråk fångar alltid publiken. Hans bakgrund som reseledare gör att han gärna skojar om möten med människor och de situationer som då uppstår. Jörgen är också flitigt bokad som konferencier på olika företagsevent och galor.


Ami Hallberg Pauli
Ami är en rutinerad komiker, skådespelare och föreläsare som i sin stand-up gärna tar upp dagsaktuella händelser, politik samt skillnaden mellan män och kvinnor. Vill man lära sig att bli ståuppkomiker håller Ami kurser regelbundet på Norra Brunn.


Adde Malmberg
Adde Malmberg är en av de som tog stand-up comedy till Sverige och var med och startade S.U.C.K (Stand-up comedy-klubben) redan år 1988. Förutom en gedigen meritlista som ståuppkomiker har Adde även programledare på TV, regissör, humorlärare, konferencier och en hel del annat på sitt CV. Man ser att Adde är rutinerad för varje skämt är skrivet och levererat med perfekt timing och framförallt – väldigt roligt.

Datum / Tid

torsdag, 10 oktober 2024 kl: 20:00

Plats

Gävle, Kabare

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

150

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad