Menu

Raggarjävlar

Göteborg

Åby Arena
fredag, 12 juli 2024 kl:17:00

Välkommen till Mölndals nya och hetaste minifestival RAGGARJÄVLAR, som kommer att få Åbytravet att vibrera av nostalgiska toner och en härlig sommarkväll. Vi är stolta över att presentera en lineup som garanterar en festlig atmosfär och grymma musikupplevelser!

På toppen av affischen står ingen mindre än den folkkäre Björn Rosenström, redo att leverera sina ikoniska låtar. Med en mix av humor, energi och äkta musikalisk talang kommer Rosenström att sätta scenen i brand och få alla att gunga i takt.

Som om det inte vore nog har vi förstärkt festivalupplevelsen med suveränt support från två fantastiska artister. Lia Larsson, med sin karismatiska röst och starka scennärvaro, kommer att trollbinda publiken med sina låtar. Erik Meduza, Eddie Meduzas son, kommer att bidra till en mångfacetterad musikupplevelse som spänner över generationsgränser.

Mölndals egna RAGGARJÄVLAR på Åbytravet lovar en episk sommarkväll där nostalgins vingslag möter nutidens musikaliska mångfald. Förvänta dig en fest där du kan låta håret hänga fritt, dansa under stjärnorna och umgås med likasinnade själar som delar din passion för raggarlivet.

Gör dig redo för en oförglömlig kväll fylld med fest, godstämning och musikminnen som kommer att vara med dig långt efter att solen har gått ner. Mölndals nya EPA-festival är här för att skapa minnen och ge dig en sommarkväll att minnas!


Hemsida: www.darkduckagency.com

Åldersgräns: 13 år, det är inte okej för yngre att följa med i målsmans sällskap

Start kl:17:00
Insläppstid kl:15:00

Biljettinformation:
Pristyp: Ordinarie + Mat
Det som ingår i denna biljett är Entre, Pizzabuffe samt reserverat bord med bra sikt över scen i restaurang Lyon.

Pristyp: VIP + Mat
Det som ingår i VIP-biljetten är Entre, italienskbuffe samt tillgång till VIP-balkongen.

Datum / Tid

fredag, 12 juli 2024 kl: 17:00

Plats

Göteborg, Åby Arena

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad