Menu

Mer information

    

THE TOY DOLLS + Slapshot - Brewhouse, Göteborg

Göteborg

Brewhouse
onsdag, 18 maj 2022 kl:19:00

Aeternum Concerts & Mono Productions presenterar stolt


THE TOY DOLLS (uk)


Den ikoniska punk-trion återvänder till våra svenska breddgrader och denna gång till Göteborg för ett exklusivt klubbgig 2022!
Dagen innan bandet beger sig ut till sjöss med Close-Up Båten så intar dom Göteborg för en efterlängtad konsert.
Senast bandet gästade Sverige var under deras 40års-jubileumsturnè och då med 3 slutsålda konserter. Tyvärr besöktes inte Göteborg under den svängen men nu äntligen bjuds det upp till dans och allsång i Götet!


Support:


SLAPSHOT (us)
Bostons hardcore-ikoner kommer till Göteborg för att värma upp på bästa sätt denna kväll! Rå, energisk hardcore som vi alla älskar! En efter en har bandets klassiska plattor avlöst varandra och nu äntligen bjuds vi på en blandat kompott från den klassiska historik som Slapshot skapat.


Plats: Brewhouse - Göteborg - NY LOKAL!
Datum: Onsdagen den 18:e Maj
Insläpp: 19:00


Ålder: 18+


Biljetter till den tidigare planerade konserten i Göteborg gäller INTE till denna konsert! Återbetalning av de tidigare köpta biljetterna hanteras av Showdown GBG.


Apotekarnes vattenfabrik är en tidigare industribyggnad på Gårda i Göteborg. Lokalerna har sedan byggts om till småindustrikontor för framför allt musikbranschen och till evenemangshus efter ritningar av Björn Edström och Anna Eriksson. Det invigdes 2004 under namnet Brewhouse. Namnet är missvisande då något bryggeri aldrig har funnits här, bara tillsättandet av kolsyra i smaksatt vatten.


Lokalerna har sedan byggts om till småindustrikontor för framför allt musikbranschen och till evenemangshus efter ritningar av Björn Edström och Anna Eriksson. Det invigdes 2004 under namnet Brewhouse. Namnet är missvisande då något bryggeri aldrig har funnits här, bara tillsättandet av kolsyra i smaksatt vatten.

Datum / Tid


onsdag, 18 maj 2022 kl:19:00

Plats

Brewhouse Karta

Typ

Övrigt

Kostnad

355

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad