Menu

BRUCE JUICE - SPRINGSTEEN TRIBUTE | Göteborg

Göteborg

Draken Live
lördag, 4 maj 2024 kl:19:30

BRUCE JUICE - The Springsteen Tribute Band
Det fantastiska Brittiska bandet Bruce Juice gör en Sverigeturné våren 2024 där de bjuder på en värmande live-injektion av Bruce Springsteens fantastiska låtskatt i ett intimt format.
En chans att få en liten glimt av hur det måste ha varit att uppleva de där ursprungliga live-arrangemangen på nära håll och personligt på de mindre spelningarna innan ”stadia-mania”.
Bandet kombinerar både alla populära favoriter och hits med essensen av Springsteens arrangemang i legendariska historiska livespelningar vilket skapar en oförglömlig och intim show.
Den kanske mest positiva recensionen om Bruce Juice-spelningar är att bandet inte utför standard- eller albumversionen av varje låt. Istället har varje låt undersökts noggrant för att avslöja det allra bästa livearrangemanget, specifikt för legendariska Springsteen-spelningar, oavsett om det är från Bottom Line, Passaic, Winterland, Main Point, Tempe eller Hammersmith. Det slängs alltid in ett par överraskande ädelstenar av några fantastiska låtar som är mycket älskade av Bruce-fans.
Publiken kan förvänta sig en "E-Street"-upplevelse som fångar sjumannabandets unika sound genom att återge originalarrangemangen från 1970-talets ’The Wild, the Innocent & the E Street Shuffle samt de ikoniska klassikerna från Born to Run-turnén.
Fler pärlor från 1980-talet fångar det skarpa, raspande ljudet från ’the Professors piano, Federicis orgel och Clarences sax från The River-turnén, samt arena-hitsen från Born in the USA’-turnén för att sedan skicka hem publiken med en Springsteen-inspirerad upplevelse full av E Street-magi och en stark injektion av ”Bruce Juice" tills originalet - The Boss dyker upp på Ullevi nästa gång.
STEVE VAN ZANDT UTMANAR BRUCE JUICE!
Springsteens högra hand har i en video hyllat Bruce Juice för att de också har presenterat de mer sällsynta och tidigare låtarna från 70-talet och Steve har nu utmanat Bruce Juice att ta sig an några av Springsteens bästa låtar som dök upp officiellt för första gången på albumet "Tracks". Bandet antar nu denna "Van Zandt Challenge" och kommer att framföra ett dussintal låtar från Tracks på olika spelningar under 2024.
Känner du igen skrattet bakom kameran i slutet av videon, efter att Steve säger: ”And all the other good stuff that we never play” ????
Citat från E Street band medlemmar:
“Hello Bruce Juicers – Congratulations on all the early 70s stuff – it is fun. You’ve got that stuff down!” 
– Stevie van Zandt – Springsteen’s right hand man, E Street Band icon, and ‘Sopranos’ legend
“Bruce Juice Rules. Rock ON !!”
– legendary E Street Band drummer and 2014 E St Band Hall of Famer – Maddog Vinnie Lopez
“Good Luck Bruce Juice”
– Jake Clemons – E Street Band Saxophonist
Tisdag 30/4 Malmö - Nöjesteatern
Onsdag 1/5 Gothenburg - Draken Live
Fredag 3/5 Karlstad - Sundsta Aula
Lördag 4/5 Eskilstuna - Lokomotivet
Måndag 6/5 Stockholm - Oscarsteatern
Tisdag 7/5 Gävle - Centralteatern
Torsdag 9/5 Luleå - Lärkans Aula
Fredag 10/5 Umeå - Aula Nordica
Lördag 11/5 Sundsvall - Hedbergska Aulan

Datum / Tid

lördag, 4 maj 2024 kl: 19:30

Plats

Göteborg, Draken Live

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

350kr - 645

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad