Menu

NYÅRSAFTON - 31 DECEMBER - TRÄDGÅR´N

Göteborg

Restaurang Trädgårn
söndag, 31 december 2023 kl:22:00

NYÅRSAFTON - 31 DECEMBER - TRÄDGÅR´N
Fira nyårsafton på Göteborgs största nattklubb tillsammans med massa andra festglada personer och den absolut bästa musiken.
Portarna för vår magnifika nyårsfest slår upp 22:00 och håller på fram till 05:00.
Varmt Välkomna och fira in det nya året med oss.
För bordsbokning maila: Bord@tradgarn.se

Plats: Trädgårn
Datum: 31 December
Tid: 22.00-05.00
Ålder: 18+

Restaurang Trädgårn eller Trädgår'n är en restaurang som ligger i Trädgårdsföreningen vid Nya Allén i Göteborg. Det första caféet på denna plats öppnades på våren 1858 och var ritad av arkitekten Adolf W. Edelsvärd. Det fanns bara manlig betjäning och punsch som enda spritdryck. Schweizeri kallades det då, även "Cafépavillon med tre Verandor ". Den byggdes om och flera tillbyggnader gjordes under åren. Den beskrevs 1870 vara byggd "... i en lätt, fantastisk morisk stil, der förfriskningar hållits allmänheten tillhanda. När härtill kommit att man på aftnarne bjudits på musik, af olika musikkårer, för hvilken en paviljong blifvit i sednare tid uppförd, så är det ej att undra öfver att den vackra anläggningen under somrarne är mycket besökt."


En av Trädgårns största publikframgångar var Kabaré Kumlin 1987 med After Shave och Anders Eriksson .


Många av Sveriges mest namnkunniga artister har framträtt på denna scen, bland andra Helt Apropå, Magnus och Brasse, Anita Lindblom, Bosse Parnevik, Lars Berghagen, Bernt Dahlbäck, Lill-Babs och Charlie Norman men även internationella namn och band som till exempel Dimmu Borgir, Alice Cooper, Ace Frehley och Brandy.

Datum / Tid

söndag, 31 december 2023 kl: 22:00

Plats

Göteborg, Restaurang Trädgårn

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

195kr - 350

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad