Menu

Rocknytt 15 år | Indoor

Göteborg

Trädgårn
lördag, 25 januari 2025 kl:16:00

Rocknytt med A Star Entertainment presenterar Rocknytt Indoor på Trädgårn i Göteborg den 25 januari 2025.
Markera datumet i era kalendrar! Evenemanget är en del av Rocknytts 15-årsjubileum. Förutom grymma band så bjuds det även på en massa annat kul under kvällen. (Mer info kommer!)
Rocknytts 10-årsjubileum blev en succé! Då på ett utsålt Valand! När det nu vankas 15-årskalas satsar man på ett större evenemang på Trädgårn.
LINE UP!
JELUSICK
Dino Jelusick, född 1992, är en kroatisk rocksångare, musiker och låtskrivare. Han var grundare, låtskrivare och sångare i hårdrocksbandet Animal Drive, som bildades 2012 och upplöstes 2020 på grund av en rättstvist med skivbolaget Frontiers.
Dino och gitarristen Ivan Keller från Animal Drive bildade då istället det nya bandet Jelusick. Bandet består av Dino Jelusick (sång, keyboards, keytar), Ivan Keller (gitarr), Luka Broderick (bas) och Mario Lepoglavec (trummor). Den kritikerrosade debutplattan "Follow The Blind Man" släpptes hösten 2023.
Förutom att jobba med olika rock- och metalprojekt är Dino medlem i och Trans-Siberian Orchestra, Whom Gods Destroy och Whitesnake dit han plockades av David Coverdale som ny keyboardist/bakgrundssångare. Han har även släppt ett album med kortlivade Dirty Shirley, tillsammans med George Lynch (Dokken) och ett album med Michael Romeo (Symphony X).
Dino Jelusick är helt enkelt en naturbegåvning och då inte enbart på sång utan även på klaviatur och andra instrument.
Lyssna bl.a på "Acid Rain" "Reign Of Vultures", "Chaos Master" och inte minst den magiska balladen "The Great Divide" så förstår ni direkt varför vi bokat JELUSICK.
GATHERINGS OF KINGS
Gathering Of Kings kan enklast beskrivas som ett projektband likt Phenomena eller Avantasia. Bandet består av en väldig massa musiker, framförallt sångare. Det är en ingrediens som gör varje platta så intressant och omväxlande. Tillsammans med låtsnickeri i världsklass så klart. Episk melodisk hårdrock med pampiga keyboardmattor och refränger som sätter sig som en pannkaka i en vindruta. Lyssna bara på låtar som "Heaven On The Run", "Out Of My Life", "Vagabond Rise", "Love Will Stay Alive", "Forever And A Day", "Riders Of The Light", "Here Be Dragons" och "Moonlight" så förstår ni..
Lägg därtill ett gäng väldigt duktiga och namnkunniga musiker och sångare och det är svårt att värja sig mot denna explosion av keyboarddriven, melodiös hårdrock.
Med låtar som passerat en miljon lyssningar på Spotify, plattor och låtar på topplistor runt om i världen och genomgående fantastiska recensioner, så är detta något du inte bör missa!
HARDLINE
Legendariska Hardline har en stor och hängiven publik i Sverige sedan många år. Parhästarna Johnny Gioeli (sång) och Alessandro Del Vecchio (gitarr, keyboards, produktion) behöver ingen närmare presentation. Båda dessa herrar samarbetar med en ansenlig mängd olika band, varav Gioeli även sjunger i den tyske gitarrhjälten Axel Rudi Pells band och Del Vecchio är medlem i Jorn, Edge Of Forever och Vanden Plas samt en väl anlitad producent, låtskrivare och musiker.
Hardline bildades 1991. Debutalbumet "Double Eclipse” som släpptes året därpå blev en succé med flera stora singlar och videor som visades med hög rotation på MTV.
Trädgårn kommer garanterat gunga lite extra när bandet river av odödliga klassiker som "Hot Cherie", "Rhythm From A Red Car", "Everything", "Takin’ Me Down", "Dr. Love" och "Fever Dreams"
Datum
25/1 Göteborg – Trädgår´n
Biljetter
Biljettsläpp den 27 mars klockan 09:00. Mer info via https://a-star.se/
Pressbiljetter & fotopass
Fotopass-ansökan görs via assistant@a-star.se
Med reservation för eventuella ändringar. Senast uppdaterad information om våra evenemang hittar du alltid på https://a-star.se/

Restaurang Trädgårn eller Trädgår'n är en restaurang som ligger i Trädgårdsföreningen vid Nya Allén i Göteborg. Det första caféet på denna plats öppnades på våren 1858 och var ritad av arkitekten Adolf W. Edelsvärd. Det fanns bara manlig betjäning och punsch som enda spritdryck. Schweizeri kallades det då, även "Cafépavillon med tre Verandor ". Den byggdes om och flera tillbyggnader gjordes under åren. Den beskrevs 1870 vara byggd "... i en lätt, fantastisk morisk stil, der förfriskningar hållits allmänheten tillhanda. När härtill kommit att man på aftnarne bjudits på musik, af olika musikkårer, för hvilken en paviljong blifvit i sednare tid uppförd, så är det ej att undra öfver att den vackra anläggningen under somrarne är mycket besökt."

Datum / Tid

lördag, 25 januari 2025 kl: 16:00

Plats

Göteborg, Trädgårn

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

395kr - 595

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad