Menu

D-Block Europe (UK)

Göteborg

Brewhouse
lördag, 25 februari 2023 kl:19:30

18+ i dörren med legitimation
Tänk på att inte ta med för stora väskor & dylikt då visitation kommer att ske i entrén
YIC ENTERTAINMENT x LUGER PRESENTERAR: D-BLOCK EUROPE!
Kollektivet som främst frontas av långvariga vännerna Young Adz och Dirtbike LB hämtar näring från amerikansk trap men kommer från Lewisham i södra London. Musiken är tung på bas, mestadels långsamma grooves och Autotune-tweakade livsberättelser präglad av gatunärvaro. Efter att i flera år ha avancerat spikrakt uppåt i underjordiska miljöer har D-Block Europe nu nått ett bredare genombrott med stora spelningar på scener världen över.
I dag får deras videor miljontals visningar på Youtube och diskografin rymmer hits som "Darling", "Overseas" och "Make You Smile".
Nu kan vi meddela att gruppen kommer till Sverige för två exklusiva spelningar nästa år – 25 februari på Brewhouse i Göteborg och 26 februari på Fryshuset i Stockholm.

Ålder: 18+
Vart: Brewhouse, Göteborg
Datum: Lördag 25 Februari

Apotekarnes vattenfabrik är en tidigare industribyggnad på Gårda i Göteborg. Lokalerna har sedan byggts om till småindustrikontor för framför allt musikbranschen och till evenemangshus efter ritningar av Björn Edström och Anna Eriksson. Det invigdes 2004 under namnet Brewhouse. Namnet är missvisande då något bryggeri aldrig har funnits här, bara tillsättandet av kolsyra i smaksatt vatten.


Lokalerna har sedan byggts om till småindustrikontor för framför allt musikbranschen och till evenemangshus efter ritningar av Björn Edström och Anna Eriksson. Det invigdes 2004 under namnet Brewhouse. Namnet är missvisande då något bryggeri aldrig har funnits här, bara tillsättandet av kolsyra i smaksatt vatten.

Datum / Tid

lördag, 25 februari 2023 kl: 19:30

Plats

Göteborg, Brewhouse

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

399

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad