Menu

Axel Rudi Pell

Göteborg

Pustervik
söndag, 7 maj 2023 kl:19:00

Axel Rudi Pell
Pustervik
Datum: 7 maj 2022
Biljettpris ordinarie: 375 + service
Åldersgräns: 18 år
Entré från: 19.00
Konsertlokal öppnar: 19.00
På scen 19.40
Axel Rudi Pell kommer tillbaks till Sverige
I maj nästa år kommer den tyska gitarristen Axel Rudi Pell tillbaks till Sverige för tre konserter.
Axel Rudi Pell är en av Tysklands mest framgångsrika gitarrister. Hans solokarriär har hållit på i 30 år och han erövrar hela tiden nya marknader.?
Efter han lämnade bandet Steeler 1988 har han släppt mängder av soloplattor som hamnat högt på de tyska listorna. Tidigare i år släpptes liveplattan ”XXX Anniversary Live” som innehåller material från hela den långa karriären.
Axel Rudi Pells senaste spelningar i Sverige var utsålda och han har även gjort stor succé på Sweden Rock Festival så missa inte det här tillfället.

Pustervik har sedan 20-talet varit en del av Göteborgs nöjes- och kulturliv. Under de första 70 åren huserade här biograferna Järntorgsbiografen, Rialto och Prisma och sedan 90-talet har det varit teaterscen. Nationalteatern drev verksamheten några år innan Pusterviksteatern tog över lokalerna och använde dem som en av Sveriges främsta gästspelsscener. Vid sidan av teatern har Pusterviksbaren de senaste tio åren under drift av Lotten varit en av landets ledande scener för konserter och klubbar. Nu drivs lokalerna ansvarsfullt vidare med ett brinnande engagemang för mötesplatsen, musiken och scenen.

Datum / Tid

söndag, 7 maj 2023 kl: 19:00

Plats

Göteborg, Pustervik

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

375

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad