Menu

Disco med Dolly Style!

Göteborg

Råda Rum
lördag, 22 oktober 2022 kl:18:00

Disco med Dolly Style i Råda Rum!
Molly är rosa, Holly är blå och Polly är lila. Tillsammans är dom Dolly Style, en färgstark trio som tagit Sverige med storm. Dom brukade vara invånare i Dollyville, en magisk plats bortom regnbågen. Sedan kom de hit för att sprida sin gnistrande popmusik. Låtar som ”Unicorns & Ice Cream”, ”Upsy Daisy”, ”Young & Restless”, ”Cherry Gum” och ”Habibi” är söta som godis, men ger ändå en rejäl fart på dansgolvet.
2019 tävlade bandet i Melodifestivalen med succén "Habibi". Dom hittade tusentals nya lyssnare genom att nonstop turnera – och drog till sig en stor publik som klädde sig i rosa, blått och lila.
Den 22 oktober kommer dom till Råda Rum för att inta disco-golvet i vår största sal! Kom och dansa tillsammans med Holly, Molly och Polly under discokulorna till deras bästa hits!
Det blir även instagramvägg och Dolly style-shop. Ett disco att minnas!

Datum & tid: Lördag 22 oktober kl 18.00
Biljett: 299:-
Fylla på energin innan?
Innan discot börjar serverar köket en lyxig Pannkaksbuffé för barn upp till 13 år, 99:-

Dolly Style skapades 2014 av låtskrivarteamet Emma Nors och Palle Hammarlund, som inspirerades av japanskt kawaii-mode och de superhjälteliknande karaktärerna i Kiss. Dolly Style debuterade för 4 miljoner tv-tittare med låten ”Hello Hi” vid 2015 års upplaga av Melodifestivalen. Dolly Style blev omedelbart favoriterna för unga tittare som också började klä sig som dem. Deras andra singel ”Cherry Gum” var en ännu större hit med mer än 14 miljoner visningar på Youtube. Dolly Style gjorde hundratals konserter runt om i Sverige och beskrevs som ”en plastisk fantastisk sockerrusning” av kritiker.
Detta fenomen sprider sig nu utanför Sveriges gränser. Molly, Holly och Polly är på väg att dolla världen med sina vackra röster och stora hjärtan.

Datum / Tid

lördag, 22 oktober 2022 kl: 18:00

Plats

Göteborg, Råda Rum

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

299

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad