Menu

Melodifestivalen 2023 genrep matiné - VIP

Göteborg

Scandinavium
lördag, 4 februari 2023 kl:14:01

Stjärnpaketet
- Sittplats inom de tre populära raderna närmast scen
- Laminerad biljett att spara som minne av kvällen
- Early Entry insläpp – var bland de första in i arenan!
- Guidad visning av scenen med fototillfälle
- Merchandisegåva
- VIP-entre
- 1 garderobsbiljett
- Personal som tar emot er på plats
Information om entre, insläppstid mm kommer mailas till dig några dagar innan showen, så var noga med att ange en mailadress som vi kan nå dig på!

Maxantal per kund
Max 6 biljetter/kund till sändningen
Överskrids detta antal, eller om falska kunduppgifter uppges, förbehåller vi oss rätten att utan förvarning makulera dessa bokningar.

Hålltider
Lördag matine
14.00 Start
15.30 Slut
Lördag sändning
19.45 Alla ska sitta på sina platser
20.00 Start
21.30 Slut


Biljetter från 2022
Denna info gäller dig som har sparat din biljett som du köpte till turnen 2022, som flyttades fram till 2023
Köpta biljetter till 2022 gäller till motsvarande rep/sändning i samma stad. Om du vill kan du ladda ner nya via ditt Ticketmaster-konto så att det blir rätt datum på, men det går lika bra att komma med de gamla biljetterna. Har du Ticketmasters app så uppdateras biljetterna automatiskt.
Inför Melodifestivalturnen 2023 har det skett några förändringar på och omkring scenen, och Green Room kommer vara placerad på parketten för en närmare och bättre upplevelse för publiken, vilket innebär att några av platserna på parkett försvinner. Alla biljettköpare som berörs kommer få nya biljetter på samma rad eller närmre scenen. Information och nya biljetter skickas till berörda biljettköpare separat, till den mailadress som användes vid köptillfället.

OBS! Om du köpt biljetter i andra hand behöver du ta kontakt med den du köpt biljetterna av för att höra om dina platser är påverkade. Information och nya biljetter skickas endast till den som köpt biljetterna i första hand (alltså via Ticketmaster). Utbytta biljetter kommer INTE vara giltiga på arenan.Tid för insläpp kommer meddelas via mail några dagar innan evenemanget!

Barn
Barn är hjärtligt välkomna till Melodifestivalen. Alla, oavsett ålder, behöver en giltig biljett.
Handikapplatser
Handikapplatser säljs inte till VIP-paketen. Pga. utrymningsskäl kan rullstolar endast stå på anvisad sektion.
Byten/Återköp
Det är inte tillåtet att byta eller lämna tillbaka betalda biljetter.
Andrahands-försäljning
Köp aldrig din biljett i andra hand. Vi kan inte garantera att biljetten är äkta om den inte är köpt direkt av en auktoriserad biljettdistributör (i det här fallet Ticketmaster)
Falska/ogiltiga biljetter förekommer tyvärr, och dessa ger inte tillträde till arenan
Övrigt
Detta är en TV-produktion, vilket innebär att kameror, fotografer, kablar och annan teknisk utrustning finns inom synfältet från samtliga platser i arenan.
Problem/hjälp på plats
Upplever du några problem på plats i arenan så ber vi dig att kontakta någon av våra publikvärdar för vidare hjälp.
Garderob
På grund av TV-inspelning så vill vi att alla gäster som sitter på parkett hänger av sina ytterkläder i garderoben. Detta gäller lördag sändning. Garderobsavgiften ingår i din VIP-biljett.


Melodifestivalturnens huvudsponsorer:
Elon, ICA, Marabou, Nordea, Obos

Melodifestivalturnens partners:
Ahlgrens Bilar, Coca-Cola, Expressen, Malaco, OLW, Westfield Mall Of Scandinavia

Scandinavium är en inomhusarena i Göteborg, som invigdes den 18 maj 1971 och byggdes ut 1991. Publikkapacitet är 12 044 personer vid sportevenemang och drygt 14 000 personer vid till exempel konserter. Publikrekordet vid ishockey är 14 044. Ishockeylaget Frölunda HC har Scandinavium som sin hemmaarena.


Scandinavium ligger centralt i Göteborg på Skånegatan, eller stadens Evenemangsstråk som lokalpolitikerna föredrar att kalla gatan med omnejd. I närheten finns även Ullevi, Svenska Mässan, Filmstaden Bergakungen, Universeum, Världskulturmuseet och Liseberg. Inne i arenan finns det många restauranger och andra butiker där det säljs korv, läsk och godis. Under Frölundas hemmamatcher finns också flera souvenirbutiker och lottförsäljningsstånd.


Melodifestivalens deltävlingar har arrangerats i Scandinavium flera gånger de senaste åren (2003-2015). Dessutom har Scandinavium stått som värd för Eurovision Song Contest 1985. Här har artister och grupper som Fame, Shirley Clamp, Alcazar, Pandora, Anne-Lie Rydé, E-type, Nordman och The Ark tävlat om en finalplats i Globen.

Datum / Tid

lördag, 4 februari 2023 kl: 14:01

Plats

Göteborg, Scandinavium

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad