Menu

Howard Jones - Transform

Göteborg

Trädgårn Gbg
lördag, 12 november 2022 kl:20:00

FLYTTAT! Evenamanget är framflyttat. Din nuvarande biljett kommer att gälla och du behöver inte vidta några åtgärder. Vi verkligen tackar dig för din förståelse och lojalitet. Mer informion kommer att skickas till den e-postadress som användes i samband med biljettköp

Howard Jones till Sverige

Howard Jones besöker Stockholm, Malmö och Göteborg i april 2020. Syntpopikonen firar releasen av nya skivan Transform och att det är 35 år sedan utgivandet av legendariska albumet Humans Lib.
Howard Jones fick ett globalt genombrott i och med albumet Human’s Lib som släpptes 1984. Året därpå framförde han singeln ”Hide and seek” från albumet på Live Aid. Han har sedan dess sålt över åtta miljoner album över hela världen.

Spelningarna kommer att innehålla såväl nya som gamla hits. Howard lovar även att han kommer att ta med sig en hel del syntar till spelningarna i Sverige och att publiken kan se fram emot en sonisk och visuell upplevelse.

Support till Howard Jones blir Thorsten Quaeschning som är en kompositör och multiinstrumentalist som har spelat och komponerat på mer än 120 album världen över med olika artister. Han är mest känd som musikalisk ledare och hjärnan bakom TANGERINE DREAM. Thorsten har samarbetat med Brian May (QUEEN) och Jean Michel Jarre för att bara nämna några.

Insläppstid: kl 18.00
På scen: kl 20.00
Åldersgräns: 18 år

MEET & GREET VIP BILJETT

30 mins before doors

Meet and Greet with Howard
Signed photo
One signed item if they come with their own
Photo with Howard

Souvenir VIP Laminate

We can supply the signed photo and the VIP laminate

Up to 40 persons max .

Datum / Tid

lördag, 12 november 2022 kl: 20:00

Plats

Göteborg, Trädgårn Gbg

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad