Menu

Perplex

Gävle

Folkteatern I Gävleborg
onsdag, 15 april 2020 kl:18:30

Anna och Martin kommer hem efter semestern och upptäcker att elen inte fungerar. Vad är det som luktar? Och var kommer den där krukväxten egentligen ifrån? Plötsligt dyker Cissi och Björn upp, deras vänner som skulle ha vattnat blommorna och kanske kollat posten. Det är något som inte riktigt stämmer, samtalet skevar och sopkärlen är borta och Björn och Cissi är rätt trötta efter en lång arbetsdag och vill bara duscha och gå och lägga sig. Anna och Martin förstår inte varför deras vänner undrar om de ska ringa en taxi åt dem? De är ju redan hemma! Eller?


Det är början på en absurd komedi med ständiga överraskningar, oväntade vändningar, förvandlingar och förvirringar där karaktärerna Cissi, Björn, Anna och Martin (spelade av Cissi, Björn, Anna och Martin) famlar efter trygghet och garantier i en ständigt skiftande och upplöst verklighet.


Perplex är skriven av Marius von Mayenburg och är ett drömspel för vår tid, eller ett komiskt mardrömspel kanske, som på sitt egna helt oförutsägbara sätt ställer frågorna vi människor alltid har ställt oss: Vad är verkligheten? Vilka är vi? Vad är meningen? Och, vad vill egentligen älgen med skidåkaren?


Den som tittar får se.

Datum / Tid

onsdag, 15 april 2020 kl: 18:30

Plats

Gävle, Folkteatern I Gävleborg

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

150kr - 250

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad