Menu

Baskery

Gävle

Gävle Konserthus
lördag, 28 september 2019 kl:21:00

Oavsett var de befinner sig i världen får de svenska systrarna höra av publiken att de varken sett eller hört något liknande, att de har en helt unik uppsättning och uppträder med vad som verkar vara en outtömlig energi. Baskery handlar om att ställa musiken på huvudet, att blanda punkens rättframhet och orädsla med de subtila och finstämda i singer/songwritingtraditionen.

Denna högoktantrio som har tillbringat flertalet är i USA för turnerande, låtskrivande och skivinspelningar har jämförts med allt från Fleetwood Mac, First Aid Kit, Black Keys till Led Zeppelin. Bandet har öppnat för bl a Robbie Williams, Gary Clark Jr och Brandi Carlile. Förvänta er banjopunk, newfolk, nordicana, en energisk live show och hårresande vassa syskonstämmor.

Baskery är:
Greta Bondesson: 6-strängad banjo, sång och trummor
Stella Bondesson: kontrabas och sång
Sunniva Bondesson: Akustisk och elektrisk gitarr och sång

Kvällens förband är Gävlebandet Ryggrad. Med raka texter på svenska och låtar med ett driv från rot och rock kör Ryggrad med spelglädje och energi som kan skifta från politisk ilska till humoristisk ironi eller ren och hudlös äkthet.



KAKEL i Gävle Konserthus riktar sig till alla som gillar en intim känsla med stående publik. På KAKEL hittar du det som verkligen är på G i popsverige. Mitt i konserthusets foajé bygger vi scenen för att skapa närhet mellan artist och publik. Många vill kalla det klubb, vi kallar det KAKEL!

Stående publik, inga sittplatser, onumrerat.
Ledsagare går fritt.
Åldersgräns 13 år

Arrangör: Gävle Konserthus


Baskery
2024-04-25 19:00:00
Göteborg, Dergårdsteatern



Baskery
2024-04-28 15:00:00
Blandat, KUNGSÄNGEN, Stora Scenen, Kulturhuset

Datum / Tid

lördag, 28 september 2019 kl: 21:00

Plats

Gävle, Gävle Konserthus

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad