Menu

Stulen Kärlek

Gävle

Gävle Konserthus
lördag, 2 november 2019 kl:16:00

I år är det 40 – års jubileum för Stefan Gerhardsson och Krister Classon. Under deras långa karriär ihop har de lockat miljonpublik till teatrar och tv-sofforna.
Humor är duon Stefan & Kristers främsta arbetsredskap. De är mångsidiga och har varit både regissörer, författare, producenter och artister och deras grej har alltid varit att locka till skratt genom att provocera och underhålla. Än en gång möts komikerparet igen, nu på scener runt om i landet. Från norr till söder.
Denna gång blir det nyuppsättning av farsen ”Stulen kärlek”. Den skrev Krister till Laila Westersunds comeback 2004 på Lisebergsteatern i Göteborg och farsen blev då en total succé. Den spelades i Göteborg med slutsålda föreställningar och under 2015 fortsatte farsen på Intiman i Stockholm. Nu är det åter igen dags att dagens publik ska få se den i en omgjord och mer modern utformning. Krister Classon är manusförfattare och Stefan Gerhardsson ser vi på scen. Även denna gång kan vi även se Mikael Riesebeck upprepa sin roll han gjorde för 15 år sedan som snäll inbrottstjuv i föreställningen.
Ni kommer se en föreställning med mycket skratt och galna missförstånd

Originalmanus: Krister Classon
Regi: Pär Nymark

Ensemble:
Stefan Gerhardsson
Siw Carlsson
Jojje Jönsson
Mikael Riesebeck
Anna Carlsson
Mikael Ahlberg
Om föreställningen:

Föreställningen handlar om Bosse (Mikael Riesebeck) en godhjärtad, naiv inbrottstjuv, som är ute efter en värdefull staty som det rika men spänningslösa paret Berit (Anna Carlsson) och Evald (Mikael Ahlberg) är ägare till. Tjuven stöter på patrull när Jerker (Jojje Jönsson) överraskande dyker upp. Han är en engagerad och frågvis försäkringsman som är ditringd av Evald för värdering av statyn. Det komplicerar det hela förstås. Det gör heller inte saken bättre att det nyfikna, nyinflyttade pensionärsparet Adam och Eva Persson (Stefan Gerhardsson och Siw Carlsson) ränner ut och in i huset i väntan på att deras möbler ska anlända och då skapas så klart maximala förväxlingar.

Ny skrattfest väntas när makalöst kaos uppstår på scenen. Ni ser bland annat Siw Carlsson, Jojje Jönsson och Mikael Riesebeck, veteraner från buskisscenen. Vad som helst kan som vanligt hända när det är dags för buskis på turné




Föreställningens längd 2 tim och 30 min inkl paus


Arrangör: 2Entertain

Rullstolsplatser finns på parkett och kan endast bokas i Gävle Konserthus
biljettkassa, tel: 026-172900


För gruppbokningar, minst 10 personer, vänligen kontakta oss på tel: 026-172913

Datum / Tid

lördag, 2 november 2019 kl: 16:00

Plats

Gävle, Gävle Konserthus

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad