Menu

Vi Måste Prata Om 50

Gävle

Gävle Konserthus
tisdag, 15 oktober 2019 kl:19:00

Mari Jungstedt, Annika Lantz, Anna Lindman och Mian Lodalen i öppenhjärtigt samtal om livet kring 50.

Samtalen som blev en bok blir ett samtal! Mari Jungstedt, Annika Lantz, Anna Lindman, Mian Lodalen och pratar om kärlek, kriser, vänskap, sex och förändringar i livet runt de 50. Kvällens moderator är Cecilia Gustavsson.

Med boken Vi måste prata om 50 (Polaris, 2018) som trampolin dyker de fem in i diskussioner som bjuder på både hejdlösa skratt och djupaste allvar. För en sak är ofrånkomlig. Med åren kryper livets ändlighet allt närmare och med den kommer känslan av att livet är ett kort andetag som måste levas fullt ut. Vi måste prata om det! Kvintetten berättar om allt från skilsmässor och prestationsångest till hur de har satt ner foten när de blivit illa behandlade. Bakom framgång och kändisskap ryms tankar och erfarenheter som många kan känna igen sig i.

Om boken:
Att bli äldre som kvinna, är det något härligt som ger trygghet och frihet, eller är det rena rama utförsbacken, där kroppen inte längre lyder som förut? I boken Vi måste prata om 50. Om kärlek, kriser och livslust berättar Mari Jungstedt, Annika Lantz, Anna Lindman och Mian Lodalen öppet om livet runt 50. De fyra för en diskussion utifrån olika teman, en del av dem tabubelagda och svåra. Övergångsåldern, sexualiteten, svackorna i arbetslivet och perioderna när allt har känts riktigt mörkt. De tar också pulsen på tidsandan när det gäller jämställdhet och synen på kvinnor som lämnat de unga åren bakom sig.

Föreställningens längd: ca 90 minuter
Arrangör: Gävle Konserthus

Rullstolsplatser finns på parkett och kan endast bokas i Gävle Konserthus biljettkassa, tel: 026-172900

För gruppbokningar, minst 10 personer, vänligen kontakta oss på tel: 026-172913

Datum / Tid

tisdag, 15 oktober 2019 kl: 19:00

Plats

Gävle, Gävle Konserthus

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad