Menu

Symphonic Stomp Of Sweden 2.0

Gävle

Gävle Konserthus
lördag, 23 november 2019 kl:19:00

Efter succéer med symfoniorkestrarna i Oslo, Göteborg, Köpenhamn, Malmö och Stockholm kommer Ane Brun äntligen för ett efterlängtat möte med Gävle Symfoniorkester och dirigenten Hans Ek.

Ane Bruns debutalbum Spending Time With Morgan gavs ut 2003 på egna etiketten DetErMineRecords. Det var under en tid då det plötsligt vimlade av pojkar och flickor med akustiska gitarrer, och alla skulle släppa egna skivor. De flesta av dem är numera bara en parantes i musikhistorien. Andra har fortsatt, släppt skivor och turnérat. Några har blivit framgångsrika och Ane Brun är definitivt en av de sistnämnda.
Titeln på hennes sjätte studioalbum är dubbeltydig – When Im Free. Existerar friheten redan, eller är den något hon längtar efter men ännu inte har uppnått? Den sortens dubbeltydighet ligger till grund för Ane Bruns mest genomarbetade album hittills. Både textmässigt och musikaliskt är det en orädd platta som behandlar olika typer av förändring och som till och med den vanligtvis blygsamma artisten medger antagligen är ”mer extrovert och dynamisk” än något hon tidigare gjort.
Gävle Symfoniorkester har under många år haft gränsöverskridande samarbeten med ledande artister i de flesta genrer. Varje konsert är unik med skräddarsydd orkesterbesättning och nyskrivna arrangemang. Bland tidigare artister finns bland andra Weeping Willows, The Soundtrack of Our Lives, Helen Sjöholm, Petra Marklund, Ola Salo och Di Leva.


Ane Brun
Gävle Symfoniorkester
Dirigent Hans Ek
Martin Hederos, keyboards
Johan Lindström, gitarr & keyboards
Josefin Runsteen, slagverk & kör
Ola Hultgren, trummor

Konsertlängd:

Arrangör: Gävle Symfoniorkester

Rullstolsplatser finns på parkett och 1:a balkong vänster och kan endast bokas i Gävle Konserthus
biljettkassa, tel: 026-172900

För gruppbokningar, minst 10 personer, vänligen kontakta oss på tel: 026-172913

Datum / Tid

lördag, 23 november 2019 kl: 19:00

Plats

Gävle, Gävle Konserthus

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad