Inställt!
kl: 14:00

Blåbärsklubben – Kompisbandet

Gävle KonserthusDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Pannkaksbuffé-föreställning med populära Kompisbandet. Ta plats i konserthusets restaurang innan konserten och lassa in pannkakor från vår buffé. Lika smarrigt för barn och vuxna! Pannkaks-buffé serveras i Restaurang BLÅ från kl 12.00. Föreställningen startar kl 14.00.

En fartfylld föreställning fylld med trolleri och tokigheter! När Kompisbandet går upp på scenen blir det extra allt och superkul! Kompisbandet sjunger och spelar favoritmelodier om krokodiler, apor, hajar, kakor och kramar, klassiker från Astrids Lindgrens underbara värld av visor och andra älskade låtar. Alla får vara med och sjunga, dansa och göra rörelser!

Kompisbandet har under 2018 blivit en viral succé för barn och deras föräldrar. Med lekfullhet och hög kvalitet har Kompisbandet berikat hemmen med härlig musik, dans och rörelser på Youtube med över fyra miljoner streams på bara några månader.

Medverkande: Daniel Nilsson, Paula Helander, Ida Löfholm och Mats Nilsson
Regi & Manus: Mikael Kallin

Blåbärsklubben är barnens egen konsertserie med spännande och roliga musikupplevelser. Gör besöket extra festligt med att äta pannkaksbuffé innan konserten.

Föreställningens längd: Ca 45 min utan paus.

För barn och vuxna från 3 år.

Arrangör: Gävle Konserthus

Rullstolsplatser finns på parkett och kan endast bokas i Gävle Konserthus
biljettkassa, tel: 026-172900. Ledsagare till rullstolsburen går gratis men måste ha biljett.

För gruppbokningar, minst 10 personer, vänligen kontakta oss på tel: 026-172900.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-05-03 14:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: