Inställt!

Chicago Mass Choir

Gävle Konserthus


BILJETTER / MER INFORMATION


De har varit på toppen av Billboards gospellista, vunnit en mängd priser och blivit nominerade till ett flertal Grammy Awards. Nu ger Chicago Mass Choir en unik konsert i Gävle Konserthus för första gången. Gör dig redo för en energifylld glädjefest med en av världens främsta gospelkörer!

Med musik fylld av själ och hjärta har Chicago Mass Choir fått publik över hela världen att smälta. De är en kraftfull gospelkör med ett stort engagemang som sträcker sig långt utanför musiken.

På sin hemmaplan i Chicago reser de runt och sjunger på sjukhus och vårdboenden, samlar in skolböcker till skolklasser, och samarbetar med ideella krafter som Röda korset, AIDS foundation of Chicago och många fler. Lika mycket en ”singing choir” som en ”giving choir”!

Hela sexton album med kören har nått topplaceringar på Billboards gospellistor. De har nominerats till två Grammys, tre Dove och mer än tio Stellar Awards. 2012 utnämndes de till Chicagos bästa traditionella kör.

Konsertlängd: Ca 2 timmar, inklusive paus.

Arrangör: Gävle Konserthus.

Rullstolsplatser finns på parkett balkong vänster och kan endast bokas i Gävle Konserthus biljettkassa, tel: 026-172900.
Ledsagare går in gratis, men måste ha biljett.

För gruppbokningar, minst 10 personer, vänligen kontakta oss på tel: 026-172900.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-09-25 19:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Typ av evenemang

GenreKostnad

Oklart


Kort länk hit: