Menu

Joel Alme

Gävle

Gävle Konserthus
lördag, 5 september 2020 kl:21:00

KONSERTEN FRAMFLYTTAD FRÅN 7 MARS TILL 5 SEPT

Vi måste tyvärr meddela att konserten med Joel Alme 7mars är inställd. Nytt datum är satt till 5 september 2020. Redan köpta biljetter gäller till det nya datumet. För eventuell återlösen av biljetter, kontakta respektive återförsäljare, senast 31/3.

Den 4:e oktober 2019 släpptes Joel Almes andra album på svenska, Bort Bort Bort. Nu hyllas skivan av kritikerna och samtidigt släpps speldatum för våren 2020, dessa utöver höstens i princip utsålda trippelkonserter.

Konserten ges på Gävle Konserthus KAKEL-scen i Foajén. Stående publik och klubb-känsla.

Joel Almes nya album Bort Bort Bort är en fortsättning på Flyktligan som släpptes 2015. Nya skivan mötte lyssnarna i fredags och kritikerna hyllar albumet. Bland annat skriver Aftonbladet att ...det råder ingen som helst tvekan. Sopan från Linné har gjort ett av årets svenska album och delar ut toppbetyget 4 av 5. Musiktidningen Sonic håller med. Vi talar om ett av årets bästa album och ger det 9 av 10.

KAKEL i Gävle Konserthus riktar sig till alla som gillar en intim känsla med stående publik. På KAKEL hittar du det som verkligen är på G i popsverige. Mitt i konserthusets foajé bygger vi scenen för att skapa närhet mellan artist och publik. Många vill kalla det klubb, vi kallar det KAKEL!

Stående publik, inga sittplatser, onumrerat.
Ledsagare går fritt.
Åldersgräns 13 år

Längd ca 90 min utan paus
Arrangör: Gävle Konserthus

Datum / Tid

lördag, 5 september 2020 kl: 21:00

Plats

Gävle, Gävle Konserthus

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

295kr - 295kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad