Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

Scener Ur Ett Äktenskap

Gävle TeaterDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

a target=_blankhref=http://www.gavleteater.se/images/nya_salongen.pdfKlicka här för att se Gävle Teaters salongsplan/a

Scener ur ett äktenskap En standupshow om att bli ihop, bita ihop och bryta ihop.

Messiah Hallberg tar nya standupshowen Scener ur ett ”äktenskap” på Sverigeturné.
En av Sveriges starkaste humorröster ger sig ut på sin andra soloföreställning. Efter att ha turnerat med kritikerrosade Den missförstådde profeten och blivit utsedd till årets manliga komiker 2018 följer han nu upp med en självutlämnande och naken standupshow om tvåsamhet. Scener ur ett ”äktenskap” – En standupshow om att bli ihop, bita ihop och bryta ihop kommer till Gävle den 12 oktober.
Messiah Hallberg har under de senaste åren etablerat sig som en del av den svenska humoreliten. Han har setts i såväl Parlamentet som Finaste familjen och klev nyligen in som ny programledare för Vakna med NRJ. Hans första soloföreställning Den missförstådde profeten lovordades av kritikerna över hela landet. I den gjorde han upp med sitt förflutna och det som länge präglat hans material på standupscenen. Temat för den nya showen är kärlek, hat och relationer där Messiah utgår ifrån sitt eget förhållande.
- Bara en idiot försöker sig på en kärleksrelation idag. Ändå gör folk det, varje dag, hela tiden. Det här kommer bli det mest personliga jag gjort på scen, min egen variant på Knausgårds Min kamp, fast förhoppningsvis något roligare, säger Messiah.

Föreställningslängd: 1 timme och 30 minuter (ej paus)
Arrangör: Kahlo AB
Rullstolsplatser endast i Gävle Teaters kassa. Ledsagare går gratis.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-10-12 20:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: