Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

kl: 19:00

Fauna

Gävle TeaterDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Cirkusteknik i världsklass! Fem akrobater & en livemusiker.
Det internationella samtida cirkuskompaniet Fauna har en speciell koppling till Sverige. Det var här kompaniets fem akrobater utbildade sig vid Dans och Cirkushögskolan i Stockholm. Nu kommer de, tillsammans med kompaniets australiensiske musiker Geordie Little, tillbaka för en turné med Riksteatern.

Med en cirkusteknik i världsklass väcker Fauna liv i livet själv. Poetiskt förkroppsligar de ett eget universum med cirkusens språk, det blir ett rituellt och fängslande spel kring djuriska krafter där aggression, konkurrens, humor och lekfullhet driver rörelserna framåt. Fauna ramas in av ett ljudlandskap som framförs live på scenen. Produktionen präglas av det scenspråk som den skandinaviska nycirkusen har utvecklat i sitt sökande efter nya former av berättande.

Medverkande Fauna: Daniel Cave-Walker, Rhiannon Cave-Walker, Enni-Maria Lymi, Matt Pasquet, Imogen Huzel och musiker: Geordie Little
#cirkus2020

Faunas officiella hemsida:
https://www.faunacircus.com

Foto: Einar Kling Odencrants

Ingår i CirkusPaketet!

Föreställningslängd: 60 min ingen paus

Rullstolsplatser endast i Gävle Teaters kassa. Ledsagare går gratis!

Pris ordinarie: 300 kr
Heltidsstudent/Ungdomspris tom. 25 år: 100 kr
Cirkuspaket 800 kr

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-03-12 19:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: