Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

kl: 16:00

Human In Balance

Gävle TeaterDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Drama möter humor och sång möter dans och cirkus i akrobatisk dansteater med en stor balansbräda som scen när kompaniet Don Gnu kommer till Hangaren.
Don Gnu (dk) – Human in balance
Europa är i obalans och mänskligheten förändras. Med Human in Balance sätter Don Gnu åter mänskliga möten i fokus i ett Europa som alltmer handlar om stater och deras politik. Drama möter humor och sång möter dans och cirkus i akrobatisk dansteater med en stor balansbräda som scen.

Genom balansbrädan får universella problem form, där makt och samarbete omedelbart blir teman. Balans eller obalans, jämlikhet eller ojämlikhet kommer till liv genom aktörernas och dansarnas rörelser över en scen som reagerar på deras inbördes förhållanden.

Don Gnu är ett av Danmarks mest turnerande kompanier. De arbetar i skärpunkten mellan dans, cirkus och fysisk teater. De presenterar runt 100 föreställningar om året, både nationellt och internationellt. Föreställningar som är skapade för en bred publik och präglas av humor, välarbetade karaktärer och levande musik.
#cirkus2020

Human in Balance utvecklades inom ramen för Europeiska kulturhuvudstaden Aarhus och nominerades till det prestigefyllda Reumertpriset 2017. Föreställningen utvecklades i öppna repetitioner på ett torg i Pafos på Cypern där publiken bjöds in att bidra med tankar och förslag.

Artister på scen / koreografi : Petras Lisauskas, Frederik Pors Jakobsen, Evi Karsera och Alexia Nicolaou.
Regi / koreografi : Jannik Elkær
Medregi / medproducenter : Kristoffer Louis, Andrup Pedersen

Ingår i CirkusPaketet!

Föreställningslängd: 1 timme utan paus

Rullstolsplatser endast i Gävle Teaters kassa. Ledsagare går gratis!

Pris ordinarie: 300 kr
Heltidsstudent/Ungdomspris tom. 25 år: 100 kr
Cirkuspaket 800 kr

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-05-10 16:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: