Menu

Maria Möller - Människor Och Musik

Gävle

Gävle Teater
fredag, 21 februari 2020 kl:19:00

Personligt, komiskt och delvis improvisatoriskt med Maria Möller, musiker och kvällens gäst.

En konsert med mycket mellansnack eller en föreställning med mycket musik. Maria Möller jobbar fritt och brett och utan etiketter.

- Det hela kokar ner till musik och människor, säger hon. Och just musik och människor har ju det gemensamt att de kommer i många former och stilar. Jag har varit och är fortfarande nyfiken på de flesta. När bra möten uppstår så svänger det.

Maria Möller har som sångerska och skådespelare medverkat i en rad teater- och musikteateruppsättningar och har gjort ett flertal föreställningar och konsertturnéer i eget namn, som hyllats av både publik och kritiker. Första egna föreställningen satte hon upp i Stockholm år 2000 och skapade då den mix av olika musikstilar, komik och imitationer som blivit hennes signum. För den breda publiken slog hon igenom med sina briljanta imitationer i Allsång på Skansen för 15 år sedan.

Att mötas och att inte mötas står i fokus i den här uppsättningen.
- Jag fascineras ständigt av hur vi beter oss mot varandra. Hur komiskt, förunderligt och föränderligt det är att vara människa.

På det här temat bjuder Maria Möller varje kväll in en gäst som hon samtalar med, musicerar med, eller både och - en improviserad del av föreställningen.

Musikaliskt blir det som vanligt tolkningar från olika håll. Jazz, visa, folkmusik, pop och klassiskt. Kapellmästare för bandet är Carl Flemsten.

Föreställningens längd ca 1tim 3 min.

Rullstolsplatser endast i Gävle Teaters kassa. Ledsagare går gratis!

Mer info om Maria Möller: www.mariamoller.se

Datum / Tid

fredag, 21 februari 2020 kl: 19:00

Plats

Gävle, Gävle Teater

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad