Menu

Push Festival: Träklang - Lunchkonsert Med Fia Forslund

Gävle

Gävle Teater
måndag, 26 oktober 2020 kl:12:00

Luften är klar och krispig, men tonar bort med trafikljudet när porten stängs bakom dig. Café Amadeus badar i blek höstsol: det knarrande trägolvet, de rika guldornamenten, takets slingrande målningar. En första ton, och rummet fylls av marimbans varma klangvärld.

Efter succén 2018 bjuder PUSH Festival återigen in till lunchkonsert i Café Amadeus, och den här gången kan vi utlova något alldeles extra när Fia Forslund med marimba och röst skapar en unik kombination av musikalitet, känsla och dansant spelglädje som är en upplevelse både för ögon och öron!

FIA FORSLUND
Fia Forslund är frilansande marimbist och kombinerar sin skolning i klassisk musik med improvisation, jazz och världsmusik. Förutom turnéer i bl.a USA, Brasilien och Tyskland har Fia spelat i olika konstellationer på skandinaviska jazz- världs -och kammarmusikfestivaler och arbetat som musiker och teatermusiker hos många regionala institutioner. Med en förkärlek för marimbans varma klang presenterar hon ett soloprogram där alla nyanser får ta plats, där skörhet och kraftfullhet samsas om berättandet. På repertoaren blandas originalmusik för marimba med egna kompositioner och musikaliska influenser från olika delar av världen.
Konserten arrangeras av Kulturföreningen PUSH, med stöd från Region Gävleborg, Kulturrådet Studieförbundet Vuxenskolan och Gävle kommun.

Frivillig entré (swish på plats). Begränsat antal platser och endast förbokning (ange gärna om ni är i sällskap då detta påverkar hur många personer som kan placeras i lokalen).

Föreställningslängd: 40
Onumrerad salong i Café Amadeus

Biljetter kan endast köpas i Gävle Teaters biljettkassa
026-102100
biljett@gavleteater.se

Datum / Tid

måndag, 26 oktober 2020 kl: 12:00

Plats

Gävle, Gävle Teater

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad