Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

Camilla Ekelöf / Feardom

3:e VåningenDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

FEARDOM ett scenkonstverk.

Text, musik, rörelser och ljudverk vävs samman till ett varande där fem kvinnliga scenkonstnärerna undersöker utsatthet, fruktan och sin innersta avgrunden. Ett surrealistisk universum där rädslan gestaltas och förkroppsligas och där tid och rum förvrängs.

Camilla Ekelöf är utbildad vid Danshögskolan/DOCH och i New York. I 7 år var hon konstnärlig ledare och huskoreograf för Regionteater Väst i Borås. Hon driver sin konstnärliga praktik i projektform. Hon arbetar både inom det moderna fältet och musikteater och varit anställd på bl.a. Stockholms Stadsteater, GöteborgsOperan, Borås Stadsteater, Helsingborgs Stadsteater, Teater Halland och Vasa Stadsteater i Finland.Camilla har studerat en master i fysisk gestaltning/Contemporary Performative Art på Högskolan för scen och musik .


3:e Våningen är en konstnärsdriven dansscen, utställningshall och studio.
Sammanlagt 600 kvadratmeter för samtida dans och konstuttryck som fokuserar på rörelse och rumslighet.

Hösten 2010 påbörjade Gun Lund och Lars Persson ett nytt kapitel i svensk danshistoria. En rejäl expansion från deras tidigare scen 24 kvadrat – Sveriges minsta dansscen – som de drivit sedan 2002. 3:e Våningen ligger i Carnegie sockerbruk, vid Göteborgs hamninlopp, i direkt närhet till en mängd konstnärsateljéer, kreativa näringsverksamheter, Konsthallen Röda Sten mm.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-02-28 19:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: