kl: 13:00

Klätterbaronen

Angereds Teater/Blå StälletDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Föreställning efter Italo Calvinos roman Klätterbaronen.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2017-10-13 13:00


Plats/Lokal:

Adress:

Göteborg, Angereds torg 13


Fler tillfällen:

Ge oss och andra en recension om du va där!


Urval ur aktuella nyheter

Bild på Sveriges Nya Poplöfte Är Här - Grant! Idag Släpps Debutsingeln
PRESS
13 okt
kl: 10:50

Sveriges Nya Poplöfte Är Här - Grant! Idag Släpps Debutsingeln "waterline"!

LYSSNA: https://GRANT.lnk.to/Waterline

Idag den 13 oktober släpps debutsingeln "Waterline" som är skriven av GRANT & producenten Peter Kvint och är producerad av Johan T Karlsson från FAMILJEN tillsammans med Peter Kvint.

GRANT är Caroline Cederlöfs poppersona, hennes alter ego. Med musiken tar hennes stora känslor och starka röst plats.? Det här är det första vi får höra från GRANT och i början av 2018 släpps hennes fantastiska debutalbum.

GRANT har bl. a. spelat på Peace and Love, Trädgården, varit förband till Lumette på Kägelbanan och senaste Red Bull Sound Select på Hilma i Stockholm.

Följ gärna GRANT: 
https://www.facebook.com/GRANTofficial/
https://www.instagram.com/grantissoindie/... Klicka för att läsa mer

PRESS
16 okt
kl: 12:00

Pressinbjudan: Så Kan Besöksnäringen I Göteborg Arbeta Mot Sexhandel

Hur kan hotell, taxibolag, mässarrangörer och andra från besöksnäringen i Göteborg försvåra för sexköp och människohandel? Onsdag 18 oktober, i samband med EU:s Anti-trafficking day, samlas representanter från besöksnäringen på Svenska Mässan för att lära sig mer.

Människohandel för sexuella ändamål är ett omfattande samhällsproblem och besöksnäringen har en viktig roll att fylla i det förebyggande arbetet. Därför bjuder nu Social resursförvaltning och Göteborg & Co, i samverkan med Länsstyrelsen, in till konferensen Destination Göteborg mot människohandel.

Syftet med dagen är att viktiga aktörer inom besöksnäringen ska få mer kunskap om människohandel för sexuella ändamål och lära sig mer om hur de kan arbeta förebyggande.

Tid: Onsdagen den 18 oktober 2017, 12.00 - 16.30

Plats: J2, Svenska Mässan

 Under eftermiddagen medverkar bland andra: Petra Malmström och Maia Strufve, Social resursförvaltning - så arbetar staden mot prostitution och människohandel
Henrik Jutbring, Göteborg & Co - därför är det viktigt att besöksnäringen engagerar sig.
Maria Vallin, Clarion Hotel Post - om hur hotellet arbetar för att försvåra för sexköp och trafficking.
Malin Roux Johansson, den ideella föreningen Realstars - så kan besöksnäringen arbeta förebyggande.


Representanter från media är välkomna att delta under eftermiddagen. De ... Klicka för att läsa mer

Bild på Uno Svenningsson På Vårturné - Premiär I Malmö 8 Februari 2018
PRESS
16 okt
kl: 10:40

Uno Svenningsson På Vårturné - Premiär I Malmö 8 Februari 2018

Artisten och låtskrivaren Uno Svenningsson fick sitt genombrott på 90-talet med låten "Under ytan". Sedan dess har han släppt sju album och medverkat i Melodifestivalen två gånger. I höst ser vi honom som en av deltagarna i "Så mycket bättre" och i vår åker Uno ut på en omfattande konserthusturné. Biljetterna släpps den 18 oktober.

- Det är mycket som händer och kommer att hända för min del framöver, och det är så roligt. Tillsammans med andra är man starkare, och därför känns det väldigt spännande att få ingå ett samarbete med Blixten & Co, något som jag verkligen ser fram emot! Med förhoppning om att vi kommer att ses ute på vägarna! Ta väl hand om er, hälsar Uno.

Tidigt 80-tal inledde Uno Svenningsson musikkarriären som sångare i bandet Freda', med kända låtar som "Vindarna" och "Det som gör mig lycklig". De höll ihop fram till 1993, då sångaren valde att satsa på sin solokarriär.

Debutalbumet "Uno" kom ut 1994 och innehöll bland annat hitlåtarna "Under ytan" och "Tro på varann" (med Eva Dahlgren). Låten "Under ytan" har spelats in på finska och danska och både Loreen och rapparen Blues har gjort egna versioner av den.

Totalt har Uno släppt sju soloalbum och gjort flertalet duetter, bland annat på Kens singel "Mamma" frå... Klicka för att läsa mer

Hitta oss på Facebook Hitta oss på Google Plus Hitta oss på Twitter