Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

kl: 13:00

Jag Är Betlehem Dawit Isaak

Angereds TeaterDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Jag är Betlehem Dawit Isaak är en föreställning om att växa upp utan sin pappa. Det är en föreställning om att fly till ett nytt land där allt är annorlunda och där människorna ser annorlunda ut. Om att vara ung och leva i ett mellanförskap men ändå försöka hitta sig själv och sina framtidsdrömmar. Det är en föreställning om Betlehem.

Skådespelare Senait Imbaye. Regissör Anna Ulén. Dramatiker Ninna Tersman.

Längd: ca 75 min.

Rek. ålder: 14 år.

Rullstolsplats
Uppge om du önskar rullstolsplats vid bokning.

Hörselhjälpmedel finns. Gästens egen hörapparat används. Uppge om du önskar hörselhjälpmedel vid bokning.

www.angeredsteater.se

Angereds teater är en scen för nyskriven dramatik för barn, ungdom och vuxna och ligger i kulturhuset Blå Stället i Angered, Göteborg.

Teatern äger även Andra stället, som bland annat innefattar teaterns kontor, en danslokal och en stor teatersal som används för repetitioner och vissa föreställningar. Tidigare hyrdes lokalerna ut till KulturATOM som använde lokalerna som fritidsgård.
Teatern startades på 1970-talet av och hade då i sin ensemble bland andra Sven Wollter. Teatern tillhörde tidigare Göteborgs Stadsteater men är sedan 1996 en egen teater.

Under olika perioder har teatern haft samarbeten med det intilliggande Angeredsgymnasiet. Avgångseleverna på gymnasiets teaterprogram har då fått spela sina slutproduktioner på Angereds teater. I föreställningen Hamlet, 2003, medverkade både elever från gymnasiet och skådespelare från teatern.

Bland kända pjäser som spelats på Angereds teater märks Momo, A Clockwork Orange, Ett öga rött, The Mental States of Gothenburg och Ibsens drama Brand i regi av Jenny Nörbeck.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-03-06 13:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: