Menu

INVSN + Del III + Baula

Göteborg

Arena 29
lördag, 27 januari 2018 kl:18:30

Arena 29 & Avgrund Bookings presenterar:
INVSN
Support: Del III + Baula
Arena 29
Djurgårdsgatan 29 - Göteborg
Lördag 27 januari 2018 kl. 18.30
Ålder 13 år - Alkohol och drogfritt.

INVSN

Det melodiska post-punk bandet INVSN, med medlemmar från bl.a. Refused, Masshysteri och Deportees har förtrollat folk med sina melodiösa popslingor som förenas med ett gripande, mörkt och knivskarpt sound.


I våras släppte de albumet ‘The Beautiful Stories’ som för övrigt spelades in i klassiska Svenska Grammofonstudion i Göteborg. Nu återvänder dem alltså, och vi har äran att få dem till Arena 29 den 27 januari!

Just de! Sa vi att de räknas som ett av Sveriges bästa liveband?


Hoppas att ni är peppade! För det är vi!!



Del III

Den Göteborgsbaserade indiepunk-kvartetten Del III lyser upp i vintermörkret med sin kompromisslösa begåvning och energiska scennärvaro. Med EP:n ‘Nätterna som aldrig tog oss någonstans’ pekar taggarna utåt, och dem ger oss passion, hat och ungdomligt uppror som blandas i ett hav av rungade gitarrer. Detta är ett band att räkna med!

Baula


Som support för INVSN denna magiska kväll kommer vi även få höra den svensk/isländska popduon Baula, som föddes 2015 inför Iceland Airwaves. I höstas släppte de sin tredje singel ‘Nova’, och det går inte att bli annat än förälskad i denna skapelse!



Med INVSN, Del III och Baula i medtåg så kan vi inte förvänta oss någonting annat än succé! Missa för guds skull inte!

www.arena29.se

www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook

Arena 29 är en kreativ och kulturell mötesplats för dig mellan 16 och 20 år i Göteborg. Verksamheten styrs av ungdomars egna initiativ. Här kan du starta projekt och få utlopp för din kreativitet. Dom erbjuder arrangemangslokal för till exempel teater, dans och konserter. Det finns även kafé, ateljé, replokaler och mötesrum. Alla idéer och tankar är välkomna.

Datum / Tid

lördag, 27 januari 2018 kl: 18:30

Plats

Göteborg, Arena 29

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

140kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad