Menu

Mash Up International + Beatrice Eli

Göteborg

Arena 29
lördag, 3 maj 2014 kl:20:00

ARENA 29 och FÄNGELSET Presenterar

MASH UP INTERNATIONAL
+
BEATRICE ELI

MASH UP INTERNATIONAL

Mash Up International är en producent- och DJ-grupp som består av Robert Dinero, Uffie Ice och Money Mats Norman. Som namnet antyder inspireras de av global klubbmusik. På dansgolvet kommer du höra influenser från angolansk kuduro, brasiliansk bailefunk, cumbia, dancehall och sydafrikansk kwaito. Det som håller allt samman är rytmen, basen och känslan av stökig karneval.

Mash Up International har delat scen med storheter som Rye Rye, Maluca, Schlachthofbronx, Spoek Mathambo och Maskinen mfl. Med en mängd hyllade spelningar bakom sig, dansgolvshymnen "Animal" tillsammans med Gnucci Banana, ett gäng remixer som studsar ur högtalarna och nya släpp på gång kommer Mash Up International fortsätta sätta klubbar i brand.

Nya videon till singeln "Ut och In" ute nu.

BEATRICE ELI

Inom loppet av tre minuter har Beatrice Eli förgjort en hel lyssnarskara och krossat allt eventuellt motstånd. Med ett pansarvagnstungt beat som håller pulsen stadig och en röst som tränger sig rakt in i hjärtat har hon stegat in i vårt kollektiva medvetande. Med den svarta kärlekslåten ?The Conquerer? är hon nu en av Sveriges mest intressanta artister. No contest. På kort tid har Eli lagt grunden för en karriär som kan få samma omfång som en artist som Björk; experimentlustan kopulerar vilt med viljan att beröra och hon gör det så oerhört bra. Det är pop i destillerad form men sprungen från en kraftkälla där knasterrik eklekticism arbetar sida vid sida med själfulla och draperande melodier.

Ur den egna samlingen står övertygande ikoner som The Notorious B.I.G. och Janet Jackson och kastar sköna skuggor över hennes musik. Men till syvende och sist så står Beatrice Eli med den egna facklan i handen och lyser upp världen. Missa inte nya grymma låten GIRLS. 

Sagt till PSL:
"Jag är så sjukt peppad att äntligen kunna släppa lös Girls. Är också extremt tacksam över alla som var med och skapade videon och alla grymma tjejer som kämpade på hårt golv i obekväma lackkläder en hel dag. Närmaste tiden sitter jag och Saska Becker och fixar med dom sista bitarna på albumet. Perfektionisten fortsätter sitt petande så att säga."

Lokal: Arena 29

Arena 29 är en kreativ och kulturell mötesplats för dig mellan 16 och 20 år i Göteborg. Verksamheten styrs av ungdomars egna initiativ. Här kan du starta projekt och få utlopp för din kreativitet. Dom erbjuder arrangemangslokal för till exempel teater, dans och konserter. Det finns även kafé, ateljé, replokaler och mötesrum. Alla idéer och tankar är välkomna.

Datum / Tid

lördag, 3 maj 2014 kl: 20:00

Plats

Göteborg, Arena 29

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

100

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad